Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kibírnátok így suliba?

Kibírnátok így suliba?

Figyelt kérdés

Reggelire eszek pl zabpelyhet, vagy tojást, suliba berakok gyümölcsöket, müzliket.

Ebédre a menza kaját

Vacsorára mindig más, van amikor szendvics vagy nem tudom

Súlytartás a cél

2020. aug. 30. 16:47
 1/10 anonim válasza:
36%
Zabpehely alatt muzlit értesz? Mert az tele van cukorral. Nem azt mondom hogy nem lehet enni nyugodtan egyél, csak figyelj, hogy mennyit. A menza-kajáknal ki van írva a kcal tartalma, úgyhogy ott tudod figyelni. Vacsorára a szendvicset próbáld meg egészségesebb kenyérből csinálni, és próbáld meg kerülni a sok vajat. Mértékkel lehet de annak elég magas a kcal tartalma. De összeségeben szeritem teljesen rendben van. :D
2020. aug. 30. 17:00
 2/10 anonim válasza:
92%
simán
2020. aug. 30. 17:05
 3/10 anonim válasza:
67%
#1 vagyok. Nekem többször is volt úgy, hogy elfelejtettem a suliba kaját vinni, és nem ebédeltem ott. (kB fel háromra értem haza) De ezt senkinek nem ajánlom. Enni kell. Szerintem simán kilehet bírni.
2020. aug. 30. 17:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Neem a zabpehely alatt az én saját készítésű zabpelyhemet értem, ami tej, zabpehely meg gyümölcsök
2020. aug. 30. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:
37%
én nem is szoktam reggelizni se tízóraizni (tudm,rossz dolog),de kibírom.
2020. aug. 30. 17:32
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
1-es: A zabpehely nem azonos a müzlivel, emellett rengeteg féle müzli van, van csupa cukros is, meg cukor nélküli is.
2020. aug. 30. 17:44
 7/10 anonim válasza:
35%
#6 egyes vagyok. Tudom hogy nem azonos, de nagyon sokan hívják a zabpelyhet muzlinek ezért kérdeztem. Amúgy a zabpehely, nagyon is a muzlit is jelenti.
2020. aug. 30. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:
25%

En nem eszem egesz nap, csak kb delutan 4 korul, mikor hazaerek, ennyi kajatol amit felsoroltal, en rosszul lennek napkozben, mondjuk en dolgozom es az emesztestol csak elfaradnek. Suliba vegul is tok mindegy.

A valaszombol pedig lathatod, hogy minden szervezet mas, probald ki, aztan majd kiderul, neked jo-e igy. Engem a kaja tompava tesz, szoval nekem a maximum egy muzliszelet napkozben.

2020. aug. 30. 19:45
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

Mi az, hogy kibírnánk-e? Nem halnék éhen.

De feltűnt amúgy, hogy kb semmi nem derül így ki a kérdésből? "súlytartás" --> oké! hány éves vagy, mi a jelenlegi súlyod, amit tartani akarsz, milyen célból (nem akarsz hízni vagy nem akarsz fogyni, testépítesz, ugribugri diétázol, stb.)

"menza kaja" --> honnét a bánatos marlonbrandóból kéne tudnunk, hogy tinálatok mi a (naponta változó!!!) menza kaja?!!!

2020. aug. 30. 23:11
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
SuliBAN
2020. aug. 31. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!