Szerintetek gond ha diéta alatt megeszek a mekiből 1db sajtburgert? Vagy inkább salátát egyek?
Hozzá teszem 3hónapja edzek és diétázok.
Sokat mozgok.
Nyugodtan edd meg azt az egyett, nem fog meglatszodni.
De sztem inkább süss magadnak azok sokkal finomabbak, egészségesebbek.
Kb 300-350kcal. Már elfelejtettem pontosan mennyi, de bőven bele kalkulálható a fogyásba ha számolod a kalóriákat.
Nekem csak az a baj a mekivel, hogy régen edzés után kb 5-6 sajburgert ettem meg és bőven tuttom volna többet is csak ennyinél lefékeztem magam mindig.
Szóval ha én egyet megennék akkor sokkal rosszabul érezném magam utána, vagy még rendenék párat...
A helyedben inkább otthon gyúrnék egyet. Pulykából is simán lehet, de persze marhát is vehetsz, nem egy nagy varázslat megcsinálni. Plusz annyi zöldséget tehetsz bele, amennyit nem szégyellsz. Én mindig utáltam a mekis kaját, akkor már inkább Black Cab, bár tény, hogy nem olcsó, de x havonta, ha hamburgert akarok, és nincs kedvem csinálni, sokkal inkább az.
De ha mekire van igényed, mint mondták, bele lehet kalkulálni. A salátáik viszont borzalmasak, és még jobban tocsognak a kalóriában. Azt meg aztán tényleg sokkal jobb otthon csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!