Nem romlandó ételek magas fehérjével?
Sziasztok. Nemsokára kezdődik az új tanév és egy rendkívül hajtós évem lesz ez.
Viszont mindenképp szeretnék odafigyelni a fogyásomra is, mivel ez is elengedhetetlen.
Reggel elmegyek itthonról és csak majd este érek haza, leghamarabb 7 után.
Milyen fehérjedús, de nem romlandó ételeket vihetnék, amik kibírják ez ideig? Köszi a válaszokat!
Milyen hőmérsékleten?
Amúgy nekem van egy ilyen kis pici hűtőtáskám. Merev falú, doboz alakú, zipzározható. Abba belefér 3 lapos edény, én abban szoktam vinni mindent. Hogy mi ez a minden: csirkemell + rizs + zöldség. (Más nem kell. Én már ezen élek 2 éve (+ vitaminok, ásványi anyagok kapszulában bevíve).) Volt hogy megmaradt másnap reggelre is még, éjjelre meg elfelejtettem berakni hűtőbe. Jó volt még akkor is, nem buggyant meg.
Nincs sajnos. Esetleg fehérjeporos házi sütik.
Ami nekem suli mellett bevált, tehát reggeltől estig az a dobozolás. Mikró volt a közelben így bármir vihettem. És egy nap alatt semmi nem romlik meg a táskában, ha pedig oár napra előre elkészíted, otthon tudod hűtőben tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!