Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem romlandó ételek magas...

Nem romlandó ételek magas fehérjével?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nemsokára kezdődik az új tanév és egy rendkívül hajtós évem lesz ez.

Viszont mindenképp szeretnék odafigyelni a fogyásomra is, mivel ez is elengedhetetlen.

Reggel elmegyek itthonról és csak majd este érek haza, leghamarabb 7 után.

Milyen fehérjedús, de nem romlandó ételeket vihetnék, amik kibírják ez ideig? Köszi a válaszokat!

2020. aug. 25. 23:54
 1/3 anonim ***** válasza:
67%

Milyen hőmérsékleten?

Amúgy nekem van egy ilyen kis pici hűtőtáskám. Merev falú, doboz alakú, zipzározható. Abba belefér 3 lapos edény, én abban szoktam vinni mindent. Hogy mi ez a minden: csirkemell + rizs + zöldség. (Más nem kell. Én már ezen élek 2 éve (+ vitaminok, ásványi anyagok kapszulában bevíve).) Volt hogy megmaradt másnap reggelre is még, éjjelre meg elfelejtettem berakni hűtőbe. Jó volt még akkor is, nem buggyant meg.

2020. aug. 26. 00:01
 2/3 anonim ***** válasza:
88%
Félliteres palackot megtöltesz vízzel, és két napra berakod a fagyasztóba. Aztán a táskádba a kaja mellé. A táskádból hűtőtáska lesz, a palackban meg jó hideg, jeges lesz a víz. Nagy melegben, ha még jön őszi kánikula, így tudod hűteni a kaját. Ha nincs nagy meleg, akkor elég, ha nem rakod a táskád a napra. Én mindenféle ételt vittem az egyetemre, sosem romlott meg. Főzelékeket, ilyesmit (a hüvelyesekből készült főzelékekben van bőven fehérje).
2020. aug. 26. 08:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Nincs sajnos. Esetleg fehérjeporos házi sütik.

Ami nekem suli mellett bevált, tehát reggeltől estig az a dobozolás. Mikró volt a közelben így bármir vihettem. És egy nap alatt semmi nem romlik meg a táskában, ha pedig oár napra előre elkészíted, otthon tudod hűtőben tartani

2020. aug. 27. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!