Milyen gyakorlatokat ajánlotok, ha le akarok fogyni a combomról?
Figyelt kérdés
Nem konditeremre gondolok, hanem otthoni feladatokra, és sajnos futni nem tudok elmenni sehova.2010. aug. 5. 14:39
1/4 anonim válasza:
futni mindenhol lehet...de bringázás is jó
2/4 anonim válasza:
nem elkeserítésképpen, de csak combodról nem tudsz fogyni. szóval, elég kamu, amikor mondják, hogy gyakorlatok erre meg erre a testrészre. ha szerencsés vagy, akkor épp onnan fogysz, de a tested többi részéről (főleg, ahol a legkevesebb zsír van) fog lemenni először a fölösleg.
én is főleg a combom miatt kezdtem el tornázni januárban, de még csak 1 hónapja kezdtem észrevenni azon valami változást, pedig fél év eltelt. viszont a hasamról, a karomról, oldalamról és fenekemről eközben lement a felesleg, ami volt. (még nem teljesen, de ezeken a részeken már alig van valami...)
egyébként tornázhatsz otthon, vagy míg ilyen jó idő van, elmehetsz akár futni/biciklizni esténként. :)
3/4 anonim válasza:
lábemelések,és attól formálódik hidd el és megy le belőle,nekem ment!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat :)
2010. aug. 5. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!