Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor mennyi az annyi?...

Most akkor mennyi az annyi? Mérleg-probléma.

Figyelt kérdés

Itthon nincs mérlegünk, így általában random szoktam a súlyomat nézni, ahol látok mérleget (barátomnál, kondi teremben, rokonoknál stb.)

2 héten belül 3 mérlegen is mértem magam. Volt egy hagyományos mérleg nyaralás alatt, az minden nap 52-53 kg-t mutatott. A barátomnál az elektronikus mérleg 53-55,5 kg között szokta mutatni, egy barátnőmnél pedig szinten elektronikus mérleg 57 kg-t mutatott.. mindezt 2 hét alatt, kizárt, hogy 5 kg hibahatár legyen mérleg és mérleg között, nem?

Étkezésekben sincs különbség, kb minden nap azonos mennyiséget eszem és iszom, ugyanolyan életmódot folytatok, sportolok, emésztésem is szabályos (tehát nem azért mutat vmikor többet, mert wc előtt vagy után vagyok).

50 kg-ra szeretnék fogyni. Vékony testalkatú vagyok, de szeretnék szálkásodni, amihez elengedhetetlen egy kis fogyás + természetesen szálkásító edzés is. Na most nem mindegy, hogy 2 kg vagy 7 kg a fogyási cél. :D

2020. aug. 25. 15:14
 1/4 A kérdező kommentje:
160 cm, 22 L vagyok, ez talán még fontos lehet
2020. aug. 25. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a mérlegem akár 3-5kg eltérést is tud produkálni. Attól függően, hogy hova helyezem. A fürdőszobában pontos, a nappaliban már többet mutat. Mérleg és mérleg között is van különbség. Mindig ugyanazzal a mérleggel mérd magad. Ahhoz is viszonyíts. Én mióta fogyózom, egy mérlegen mérem magam, és aszerint már 7kg-ot fogytam. Te is egyet válassz, és azon mérd.
2020. aug. 25. 15:28
 3/4 Lachesys ***** válasza:
100%
Ugyanazon a mérlegen merd magad. Nem a mérleg a lényeg hanem a tukorm
2020. aug. 25. 16:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A fentieken túl egy napon belül is van ingadozás. Eszel, iszol, wc-zel, a kaja vizet köt meg, más ruha van rajtad...

Tehát mindig ugyanazzal a mérleggel, a lakás ugyanazon pontján. Reggel, wc után, reggeli előtt, max bugyi és melltartó...

Ja, és ha épp megjött a menzeszed, az is plusz az első egy-két nap. Ennek az okát nem tudom, de nálam ez plusz 2-3 kg-t jelent az első két napban.

2020. aug. 25. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!