Szerintetek normális ha egy 11 éves gyerek 50kg és 167cm? Vagy ha nem akkor mennyinek kéne lenni ahhoz, hogy átlagoshoz tartozzon?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!2020. aug. 22. 14:07
12/19 anonim válasza:
Pont jo, de egy 5 kgt hizhatna.
13/19 anonim válasza:
Hát nemtudom, unokaöcsém 13 éves lesz, 173 centi és 50 kiló körül van és az osztályában nem ő a legmagasabb! A mai kölykök szerintem mind ilyen hatalmas culák
14/19 anonim válasza:
A súlya kicsit alacsony a magasságához. A magasság meg genetika, nem lehet tenni ellene. Én kislányként 11 évesen 169 cm voltam , és 14 évesen értem el a végleges magasságom 175 centivel.
Teljesen normális. Nem mindenki alacsony családból jön.
15/19 anonim válasza:
Genetika..én 14 évesen 150 cm vagyok szóval az sem jobb :D
16/19 anonim válasza:
Normális, én is ekörül voltam.
17/19 Tabbouleh válasza:
Ilyen magassághoz ez teljesen normális, nem ettem, mi a bajotok.
19/19 anonim válasza:
Teljesen normális. Én ennyi idősen voltam olyan 170 cm és voltam vagy 45 kg. Az ő arányai sokkal jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!