Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan térjek vissza a régi...

Hogyan térjek vissza a régi kerékvágásba?

Figyelt kérdés
18 kg-t lefogytam. Egészségesen étkeztem, mozogtam, késő este nem ettem. Most viszont június óta megint éjszaka járkálok ki enni, tudom, hogy rossz irányba haladok, mégis van olyan, hogy nem bírom megállni. Viszont még ígyis nagy a súlyom, nem szeretnék visszahízni 1 kg-ot sem, sőt, még az álomsúlyomig lenne 27 kg..... Hogy álljam meg ezeket az éjszakai evéseket, ha rám jön késő este az ehetnék? Köszi a segítséget!
2020. aug. 12. 23:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne menj ki enni...

Nekem az éhséget csökkentik az erősen szénsavas italok. Light/Zero cola vagy ásványvíz.

2020. aug. 13. 01:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ott követed el a hibát valószínűleg, hogy rosszul időzíted az étkezéseidet. Mindegy, hogy mikor eszel, ha kalóriadeficitben vagy. Állj be arra, hogy az utolsó étkezésed lefekvés előtt 2-3 órával legyen, betartva az eddig bevált diétádat. Ha meg az az oka, hogy túl gyorsan akartál fogyni, és nagyon visszavetted az evést, akkor emelned kellene kicsit a kalóriakereteden is.
2020. aug. 13. 01:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi!!:)
2020. aug. 13. 01:51
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Ne fogyókúrázz, hanem válts életmódot. Vannak olyan módszerek, ahol nem kell éhezni és mégis tudsz fogyni, vagy tartani az elért súlyt. Kicsit nézz körül.
2020. aug. 13. 08:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem akkor szokott ez lenni, ha túl sokat stresszelek, nem tudok elaludni, és ezért éhezem meg késő este. Ha elalszom, akkor nem ébredek fel arra, hogy éhes vagyok. A stressz csökkentésén kívül más módszerrel még nem sikerült kezelni a problémát.
2020. aug. 13. 18:15
 6/6 Random Jóska válasza:
Menj vissza dolgozni s a munkahelyre. A többiek, is vissza, térni, probálnak kereket vágni. Negéz munka de, jol fizet...
2020. szept. 12. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!