Hogy lehet egy pici tablettától meghízni?
Figyelt kérdés
A gyógyszerem gyakori mellékhatásánál fel volt tüntetve a testtömeg gyarapodás. Miközben mindig mondják, hogy a fogyótabletták hülyeségek, nem érnek semmit. Ha lefogyni nem lehet, akkor meghízni hogyan lehet egy tablettától? Ha amúgy normálisan étkezem, mindennap 3-4 órát sétálok és 30-60 percet erősítek esténként.2020. aug. 12. 07:57
11/16 anonim válasza:
Ha a hormonrendszerre hat, akkor azt annyira felboríthatja, hogy hiába eszel ugyanannyit, akkor is hízni fogsz. És fogyni is sokkal nehezebb lesz. Sokszor az ilyen gyógyszerek vizesedést is okoznak, ami szintén növeli a súlyt.
12/16 anonim válasza:
En pszichiatriai gyogyszertol hiztam 30 kg-t, teljesen felboritotta a hormonhaztartasom es bar alig eszem valamit egesz nap, meg mozgok is melle, de szinte semmit nem fogyok.
13/16 anonim válasza:
Amúgy nekem kortikoszteroidos belélegzős gyógyszert kell szedni asztma miatt, amire szintén rá van írva, hogy hízást okozhat. Na, én fogytam tőle. Egyszerűen több kedvem lett mozogni úgy, hogy normálisan kaptam levegőt. Pedig addig se azt éreztem, hogy fulladok, hanem hogy nincs kedvem semmihez. Szóval bármi kijöhet, és sok gyógyszernél beírják ezt a mellékhatások közé.
14/16 anonim válasza:
Szabad tudni hogy mire szeded ezt a gyógyszert?
15/16 A kérdező kommentje:
Úristen, #12-es. Nekem is pszichiátriai gyógyszerről van szó ....
De ezt nem vágom akkor sem, hogyan borulhat úgy fel, hogy a levegőtől is hízol? Jesszus, most komolyan nagyon megijedtem ...
De enélkül nem lehetek normális ember ..
2020. aug. 13. 08:27
16/16 anonim válasza:
Kérdező, ne idegeskedj előre. Hetente mérd a súlyod, ha legalább 3 kg-ot híztál (kevesebb nem számít, mert egyszerű ingadozás is lehet), akkor kezdd el számolni a kalóriákat. Persze ha most elkezded a számolást, az csak jó.
Apa főnökének a kedvenc mondása, hogy raktárra nem aggódunk. Az a legvalószínűbb, hogy nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!