Üzletben kapható, rögtön fogyasztható egészséges ételek?
Figyelt kérdés
Szeretnék változtatni s táplálkozásomon, cél a hosszútávú lassú fogyás lenne. Nagyjából tudom is, hogy mit, hogyan kellene. Viszont tudom, hogy lesznek olyan napjaim, amikor nem tudok előre készülni. Ilyenkor eddig vettem egy bagettot, pár szem pogit, valami édes kekszet, csokit és ezeken húztam ki munkában. Ezek helyett keresek egészséges alternatívát, olyat amit ha bemegyek bármelyik üzletláncnál, elég csak leemelnem a polcról és fogyasztható. Köszönöm!2020. aug. 8. 20:51
1/7 anonim válasza:
Amit leemelsz a polcról, azokat leginkább melegíteni kell!
Másrészt egyáltalán nem egészségesek, mert tele vannak tartósító szerekkel.
Akkor inkább zöldség-gyümölcs, esetleg tejtermék féle: joghurt, kefír, sajt, túró, de semmiképpen sem dobozos/üveges készétel.
2/7 anonim válasza:
Próbálkoztam én is,de nem jött össze,kevés ilyen kaja van.Mondanám,hogy paradicsomlé vagy joghurt,de azzal nem laksz be.Esetleg,ha jobban felszerelt bolt,valamilyen zabszelet.Én mindig viszek magammal szendvicset munkába,de rendes teljes kiőrlésű,nagyon tömör kenyérből,light sajttal vagy csirkemellfelvágottal.Ilyen szendvicsből viszek kettőt,meg csinâlok valamilyen laktató,gyors salátát:mini mozzarella golyót koktèlparadicsommal,vagy csak konzerv zöldségeket egy kis tejföllel meg fűszerekkel (nekem sincs se kedvem se időm munka után másnapra kaját csomagolni,de ezek a bonduelles konzerv zöldségek nekem nagy segítséget jelentenek).Meg mindig van a táskámban 1 fehérjeszelet.
3/7 anonim válasza:
Pl a babkonzerv. Max megmelegíted mikróban és eheted is.
4/7 anonim válasza:
Nem kevés önmegeröszakolás kell hozzá!
5/7 anonim válasza:
Én mostanában munkában egy csomag sós mogyorót szoktam betolni. Meglepő, de nem vagyok utána éhes, és kibírom vele vacsoráig. Otthon meg reggel indulás előtt mindig eszek.
6/7 anonim válasza:
Az összes gyümölcs, az összes zöldség, olajos magvak, gabonafélék. Ez mind olyan, hogy fogod és eszed, ja és egészségesek is
7/7 Laylah válasza:
Nagyobb üzletekben (pl. Tesco, Aldi) lehet kapni előre csomagolt salátákat, Tescoban továbbá szendvicset, tortillát is, meg készételek közül lazacot körettel (ezt mikrózni kell pár percig). A lazacban sok a fehérje, bár az ilyen ételek 400 kcal körül vagy valamelyest felette vannak; otthon megmikrózod és elcsomagolod dobozba. Ha csak nasiznál, akkor jól jöhet egy csomag Belvita Jó reggelt keksz (viszonylag sok rostot tartalmaz), mellé mondjuk egy pohár joghurt. Ha sósat ennél inkább, akkor tudsz venni abonettet, mellé joghurtot vagy kefirt. Esetleg egy darab gyümölcsöt pár szem mandulával. A fehérjeszeletek és a flapjack szeletek is jók, utóbbival kicsit vigyázni kell, mert nagyon finom és nagyon kalóriadús is, egy vastag szelet flapjack 400-450 kcal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!