Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vizsgaidőszak alatt tényleg...

Vizsgaidőszak alatt tényleg meghízik a többség?

Figyelt kérdés

2020. aug. 8. 17:53
 1/10 anonim válasza:
100%

Van aki hízik, van aki fogy.

Én pl nem tudok enni, én vizsgaidőszakban 5-10 kg szoktam fogyni.

2020. aug. 8. 18:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Vab, aki inkább fogy a stressz miatt.
2020. aug. 8. 18:22
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Pocakom rá a legjobb példa :/
2020. aug. 8. 18:39
 4/10 anonim válasza:
100%
Ha vizsga van, izgulsz. Ez mindenkin másképp jön ki: van aki nem tud enni, van aki sokkal többet eszik, van ai nem bír aludni stb stb. Hogy a sokat evők vannak-e többségben vagy mások, azt nem tudom
2020. aug. 8. 18:47
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
CSAK az, aki végigzabálja a vizsgaidöszakot!
2020. aug. 8. 18:58
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
Stresszre máshogy reagálnak az emberek. Én pl általában 10-15 kg-t veszítek, még akkor is, ha napi 3 pizzát és 5 tábla csokit eszek. Szobatársam minimál kaja mellett hízik.
2020. aug. 8. 19:08
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
az 5össel értek egyet. Én mikor még nem figyeltem oda és volt rajtam plusz negyven kiló, híztam (bár vizsgaidőszakon kívül is). Amióta diétázom, figyelek és egészséges ételeket választok, azt is mértékkel, két vizsgaidőszakom volt. Mindkettő alatt fogytam, abban az ütemben, amikor nem voltak vizsgák. MInden azon múlik, hogy mennyire engeded magadnak meg a sok tábla csokit amit megkívánsz és mennyire ismered magad. Én például sokszor rájöttem, hogy mikor édességre vágytam, az csak a szomjúság jele volt. Ugyanez, mikor csokira vágytam. Lényegében csak az agyamnak kellett a cukor és ettem egy kis gyümölcsöt.
2020. aug. 8. 19:28
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Én ugyanannyi voltam vizsgaidőszakban is mint egyébként.Többet ettem,de volt,hogy egy nap ötször főztem... (amikor államvizsgára készültem).Ugyanakkor vizsgaidôszakban nem ittam egyáltalán alkoholt,amin sok kalóriát spóroltam.De most a karantén alatt rájöttem,hogy feleslegesen izgultam anno én is,hogy meghízok az az egy hónap alatt...
2020. aug. 8. 19:33
 9/10 anonim ***** válasza:
53%

Én inkább a szorgalmi időszak vége felé szoktam hízni: sok rohanás, zh-k, megajánlott jegyek, határidők stb. Olyankor már nincs energiám odafigyelni, hogy mit is eszem, csak ne legyek éhes.

Vizsgaidőszakban, itthon sokkal inkább oda tudok figyelni arra, hogy mit eszem, és időm is van rá normálisan étkezni. Olyankor le szoktam adni.

2020. aug. 8. 21:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is mindig hízok, mert olyankor a tanuláson kívül semmi másra nem tudok koncentrálni.... Minden vackot megeszek és nyilván az a lényeg, hogy gyors legyen, könnyű, akár tanulás közben is lehessen csipegetni. Szóval jellemzően péksütemény, szendvics, tészta, zacskós leves stb., ami nyilván nem tesz jót.
2020. aug. 9. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!