Lányok, nők! Diéta alatt hogy lehet túlélni a menstruáció előtti/közbeni időszakot?
Jajj, nagyon együttérzek. Tegnap este jött meg, ennek előszeleként én ebéd után benyomtam egy habrolót (na jó, kettőt), egy Sport szeletet, és inkább nem is sorolom tovább. Borzalom, semmi másra nem tudok gondolni ilyenkor, csak az evésre.
Én ilyenkor tudod mit csinálok? Lemozgom, ha nem is aznap, de azon a héten csinálok extra kalóriaégetést, pl. másfél óra közepes tempójú biciklizés közel 1000 kcal égetés.
Általában egy adag "bűnözést" 20 perc bicózással tudok kompenzálni.
Vagy 25 percnyi könnyű zumba.
Szerintem engedjétek el ezt a témát.
Valahol olvastam, hogy egy pms-es nõ átlag 500 kalóriával eszik többet, mint egyéb napokon. Ha amúgy egészséges életmódot folytattok, akkor ez a havi egyszeri 600-1800 extra kalória nem oszt nem szoroz.
Kedvey 6os.. Nem gondoltam, hogy más is küzd ezzel.. nekem sajnos a menstruáció együtt jár a migrénnel és nekem is a sok szénhidrát mintha segítene picit, de mindig azt hittem csak bebeszélem magamnak.
Kedves kérdező! Én azt csinálom hogy ilyenkor megveszem a "bűnös" ételt de beosztom. Azt nem tudom megállni hogy ne rendeljek pizzát ha megkívánom mert mint akinek elmentek otthonról engem is a sírás kerülget ha nem tehetem. Viszont azt meg tudom állni hogy bezabáljam az egészet. Az könnyebb és ha a reggeli egészséges ebédre meg vacsorára meg beosztasz egy pizzát az egyből nem is olyan vészesen sok. Egy hónapva 3 ilyen nap egymás után nem hízlal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!