Így mennyit fogyhatok?
Ha max 800 kalóriát viszek be egy nap+ legalább 300-at lemozgok mennyit fogyhatok egy hónap alatt?
(kérlek ne írjatok olyat, hogy 800 kcal az nagyon kevés meg, hogy rosszul leszek, de nincs semmi bajom tőle, sőt jobban is érzem magam)
Lehet fogyni ilyesmivel. Na de nem mindegy milyen àron. Vagy nem fogod sokáig bírni az éhezést ezért amit leadsz, felszeded szimplán vagy duplán, vagy ha makacsabb vagy és tovább csinálod: elkezdhetsz parókát vásárolni mert csomókban fog hullani a hajad a tápanyag és vitaminhiánytól, gyenge leszel, erőtlen stb. Persze nem most hanem idővel...
De ha a jó tanácsra nem hallgatsz, csináld csak, majd rájössz hogy ostobaság ilyen módszerekkel próbálkozni.
Én anno 25, 30, 15, 7 kilókat fogytam ilyen koplalással, sose tudtam megtartani. Erőtlen voltam ,kihullott a hajam jó része, leromlott a làtásom is.
Értelmetlen és hosszútávon tarthatatlan agymenés helyett - Ajánlanám az egészségesebb étrendet ( húsok, zöldségek, tojás, tejtermékek, olajos magvak) és kis részben intuitív táplálkozást. Ha nem tudod mit jelent: ne legyen teljes tiltólistàd semmiből, időnként megengedhetsz magadnak azt amit megkívánsz. Több mint 50 kgt fogytam így.
A kérdésedre válaszolva, nagyjából 5 kiló lemegy egy hét alatt (3 kiló víz, egy kiló béltartalom, egy kiló izom), max két hét, utána beáll a szervezeted tartalékolásra és plusz 15-18 kilóra számíthatsz pluszban.
a többit a többiek leírták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!