Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek a ministepper ér...

Szerintetek a ministepper ér valamit?

Figyelt kérdés
Egyedül nincs kedvem sétálgatni, ezért gondoltam, beruházok egy ministepperre. Fontos lenne a fenék, comb, has, kar formázás. Találtam olyat, ami gumikötelekkel van ellátva, tehát elvileg jó lehet többféle izomcsoportra. Gondolom én, aki teljesen laikus. Szerintetek érdemes megvenni?

2020. aug. 1. 12:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy min lehetett állítani az ellenàllást,az nagyon bevált,de nagyon sokat is csináltam.Szinte minden nap steppeltem rajta minimum egy órát.Fél év múlva már csak miniszoknyát akartam hordani :)Később,amikor tönkrement,vettem egy újat,amin nem lehetett állítani az ellenállást,az csak a vádlim formálta valamennyire :/ szerintem a gumiköteles érdekes lehet.Egy jó tanács:mindenképp vegyél mellé WD40-et,mert mind elkezd nyikorogni.Ha azzal befújod a csatlakozási pontokat,megszűnik a probléma.Sok sikert!
2020. aug. 1. 12:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor valószínűleg megveszem.
2020. aug. 1. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!