Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az étkezési problémáim...

Ez az étkezési problémáim miatt vannak?

Figyelt kérdés
egész életembe fogyokuráztam 14/L vagyok. kb: egy éve büntudatom van a ha eszek elöször hánytattam magam, majd hashajtó stb...pár honapja már nem is eszek ha pedig eszek akkor beszedek hashajtót..ez ördögi kör: eszek-büntudat-hashajtó-sportolok-koplalok-eszek-büntudat ..és ez folyamatosan. nem olyan a családi állapotom amire vágyom. tudom hogy hülyeségeket csinálok és most nem is szeretnék fej mosást kapni.hanem az a kérdésem hogy rossz kedvem van, nincs kedvem snekivel se elnni, kimenni az utcára, mindnehol kipattogok(pattanás) néha kötegetö vagyok, bármin el sirom magam, hullik a hajam, néha fáj a fejem a hasam néha szédülök..ezek az étkezési problémáim miatt vannak.amugy régen vagy talán msot is egy egyéni személyiség voltam-vagyok. jo kedvü, enhezen nyiltam emg uj emberek elött de akiket ismertem viccelödtem, beszoltem, nagyszáju.
2010. aug. 3. 20:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

amúgy ezt nem veszik észre a szüleid?! vagy nem tudom melyikőjükkel élsz vagy testvéred vagy valaki?!

tényleg keress fel valami orvost aki segít

2010. aug. 4. 15:17
 12/12 anonim ***** válasza:
én nem tudom, de nagyon ismerős ez nekem mintha már válaszoltam volna neked, mert ott egy kérdésben is ez volt stb és azt írta a válaszoló, h a családja körül sincs minden rendben! Ha nem az vagy akkor sorry, ha igen akkor én leírtam neked, h ezek a tünetek + keress valakit akiben megbízol és mondd el a problémádat és mindenképpen keress fel orvost! Egyébként én pont amiatt hagytam abba a koplalok dolgot, mert a hajam ááááááá nagyon kész voltam tőle!
2010. aug. 4. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!