Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő múlva lehet látni...

Mennyi idő múlva lehet látni a változást?

Figyelt kérdés

167 centi magas lány vagyok, sajnos 96 kilóval.

Fogytam már 10+ kilót, de én most se látom még a különbséget.

Régebben 85 kilóról indultam és 65 voltam a végén, akkor is csak a végefele vettem észre, mert felvettem egy régi nadrágomat és hatalmas volt.

Szerintetek mennyi idő mire tényleg látszódni fog a változás? Hány kiló kell még és mennyi idő leadni azt?

Napi nagyjából 1200-1300 kalóriát eszem, ezt tök jól bírom, teljesen elvagyok, ritkán vagyok csak éhes.

Emellett napi 1,5 órát sétálok, ami 600 kalória körül van az órám szerint, de volt már 900 is. Ezen kívül semmit nem csinálok, mert itthonról dolgozom és a ház se túl nagy, a takarítás is szinte pár perc :D

Amúgy az alap dolgok megvannak, főzés, mosás, takarítás...

Így mennyi idő alatt tudok lefogyni 60 kilóra?

Amikor 900 kalóriát égettem, kicsit többet ettem meg, olyan 1400at.

2020. júl. 29. 13:34
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként kB fél éve kezdtem, de volt 1-2 hónap "kihagyás" benne :/
2020. júl. 29. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nézd a centiket.

Te minden nap látod magad, természetes, hogy a kis változások nem tűnnek fel- ellenben azzal, akivel mondjuk csak 3 havonta találkozol.

2020. júl. 29. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
2 hónap.
2020. júl. 29. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Én sem láttam a változást (most sem, de leálltam a diétával, mert mások szerint jobban ne fogyjak és ők nagyo is látják azt mondták a változást). Pedig szerintem 74-50 között lenne mit látni :/
2020. júl. 29. 18:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is lány vagyok, szintén 96 kilóról indultam május közepén. Én most 80,5 kg vagyok, és látványos már a változás. Szerintem nálad is látszik már 10 kiló azért nem kevés. Lehet hogy csak te nem látod. Meg nem csak a tükörben lehet észlelhető a változás, hanem pl máshogy állnak rajtak a ruhák, picit elkezdenek lógni rajtad. Nekem már egy gatyám sem jó, amelyik májusban még tök kényelmes volt, most már olyanok, mintha zsák lenne rajtam. Nekem 65 kiló a cél. Ja meg az kimaradt, hogy 175 cm vagyok. Sok sikert a fogyáshoz, menni fog ez, csak ne add fel! :) Hidd el nagyon megéri!
2020. júl. 29. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!