Rosszul vagyok magamtól, segítetek?
Figyelt kérdés
Itt vagyok a tengeren egybe fürdőruhába. Nagyon gamat vagyok. Striás combok, fenék. Pedig egy olyan 5 kilót kéne csak leadjak. Nagyon undorodok. Ha hazamegyek le akarok fogyni. Segítsetek. Tipp edzéshez? Étkezéshez
Tudtok valami jót?
2020. júl. 28. 14:02
1/5 anonim válasza:
Elsősorban önkontroll, hogy tudd mikor kell abbahagyni. Tudom, ezt könnyű csak így leírni, de a valóságban nehéz. Én is átmentem rajta. Szerettem enni, a finom ételeket és nem tudtam hol a határ. Így az évek alatt feljött 20kg felesleg, aminek most 4-5 hónap alatt kb a felét leadtam már, és ha meg is pusztulok, de a maradékot is leadom! Az eleje nehéz lesz, készülj fel rá, itt buknak el a legtöbben. De ha átlendülsz ezen, akkor beáll a szervezeted a kevesebb (normális) mennyiségre és nem fogod kívánni a többet. A másik dolog, amivel ezt meg tudos csinálni, az az, hogy kevesebb kalóriát vigyél be mint most és kész. Lehetőleg normális ételekből. Szóval akaraterő és kalória deficit. Ennyit kell betartanod.
3/5 anonim válasza:
Élvezd a napfényt és a tengert, az 5kg valószínűleg még jól is áll. A striák fogyástól nem tűnnek el, idővel elhalványodnak, kénytelen leszel megszokni őket. (Hirtelen fogyástól, hízástól, növéstől alakulnak ki.)
4/5 anonim válasza:
A feleségem is fogyott vagy 20 kilót és a striák is alig látszanak már. Valami spéci kúrát csinált. Ha gondolod, átküldöm az elérhetőségét és szívesen elmagyarázza.
5/5 anonim válasza:
Fehér kenyeret és a cukros üdítőket ki kell zárni majdhogynem teljesen. Ásványvíz, buborék mentes, de a sima csapvíz is teljesen jó. Ezek ilyen könnyű lépések még, de ha ezt nem sikerül betartani akkor hiába írunk ilyen fogyókúrákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!