Hogy szerelitek le a kéretlen tanácsadókat?
Akár kivel beszélek akár hol vagyok, mindenki egészség meg fogyás gurunak képzeli magát és ontják rám a jobbnál jobb tanácsaikat. A 90 kg rokon. A sose volt 55 kg fölött barát. A munkatársak stb...
És nem azért, mert én annyira mindig felhozom a témát. Előkerül, hogy szeretek biciklizni, vagy észreveszik hogy fogytam, esetleg nem kérek valami süteményből.
És kapásból ráugranak a témára. Ne egyél kenyeret, egyél sokszor keveset, ha most ettél egy kis csokit ne vacsorázz, este 5 után ne egyél. Mi? Pörkölt volt az ebéded? Hát szabad neked olyat enned? Meg hasonló gyöngyszemek. A miket EHETEK mellett.
Ti nem készültök ki az ilyenektől? Vagy titeket nem találnak be?
Felhozok pár külföldi nagy Phd nevét, metaanalízisokra hivatkozom és kutatási eredményekre szóban.
Persze fejből ezeket nem tudom, így nagyrészt elrontom a neveket és különféle hibát ejtek a magyarázása közben, de ... azzal hogy nagy magabiztossággal mondom, hivatkozok kutatókra és kutatásokra és meg fél is ajánlom, hogy elküldök nekik minden referenciát.
Sokkal hitelesebbnek tűnik, mint Mónika a sarki boltból, aki fogyott 5kg-ot mert hírtelen abba hagyta a kenyér evést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!