Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond ezzel?

Mi lehet a gond ezzel?

Figyelt kérdés

42 nap alatt , 4 kg-tól szabadultam meg. Nagyon kevésnek tűnik. Szinte láthatatlan. Centikben minimális, képeken meg észrevehetetlen. Párom szerint keskenyebb a derekam egy kicsit. Én ezt nem hiszem.

20 éves vagyok, 157cm 80kg-ról indultam. Jelenleg 75,5 - 76kg vagyok.

1300kcal-t fogyasztok egy nap. Mellette 1 óra kondi, másfél óra gyaloglás. Cukrot, lisztet, kenyeret, tésztát, édességeket abszolút nem eszem. Sót sem használok, félve, hogy megköti a vizet. Egy gondom van nem bírok 2 liter vizet inni. Max másfél jön össze.

Mit tudnék még tenni?

2020. júl. 24. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pedigrét nagyon jó eredmény, ideális mértékű fogyás, így lesz tartós és tartható az eredmény. Van, akinél később kezd el látszani, főleg ilyen nagyobb túlsúly esetén. Rajtam csak 10 kiló plusz volt, mégis egy hónap után épphogy kicsit látszott valami. Most így két hónap után már sokkal jobban látszik. Beindul az nálad is, csak folytasd ugyanígy és ne add fel.
2020. júl. 24. 14:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
*Pedig ez
2020. júl. 24. 14:08
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Ez heti több mint 0,5 kg-os fogyás, tökéletes, inkább csak türelmetlen vagy. Sót nyugodtan használhatsz mértékkel, nem vízből akarsz fogyni. A minden napi kondizást is túlzónak érzem, elég 3-4 egy héten, az izmaidnak is kell a pihentetés. Kitartás, ha így haladsz, 1-2 hónap múlva már sokkal szembetűnőbb lesz a változás!
2020. júl. 24. 14:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs itt, jól haladsz, csak türelmetlen vagy. Én ugyanígy vagyok, már alig bírom kivárni, hogy mikor leszek végre újra a régi formámban, meg keveslem magamban a fogyásomat (pedig én is így fogyok). Szóval nyugi, fog ez menni. Igaza van az előttem szólónak, sót egyél nyugodtan és nem kondizz minden nap.
2020. júl. 24. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:
68%

Ha szerinted ez kevés, akkor nagyon türelmetlen vagy, ami hàtràny , ha valóban, tartósan le akarsz fogyni. Hosszútàvon ilyen hozzààllàssal kevesebb az esélyed, hogy célt érj.

80 kg se 42 nap alatt lettél, azt se vàrd el szegény testedtől, hogy pàr hét alatt ledobjon 30-33 kg felesleget. Ràadàsul a fogyàs üteme többnyire be is lassul idővel. Akkor mit csinàlsz? Koplalsz? Feladod? Na annak aztàn semmi értelme. Tanulj meg türelmesnek lenni. Màsképp halàlra van ítélve az egész.

2020. júl. 24. 16:59
 6/6 anonim ***** válasza:
46%
#1: A pedigree-vel is jól lehet fogyni XD
2020. júl. 28. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!