Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudom hogy ellene vagytok...

Tudom hogy ellene vagytok eezeknem?! De be fog válni? SOS

Figyelt kérdés
1 hónapom van,és találkozni fogok a szerelmemmel..eddig szerelmi bánatom volt miatta..és ettem ettem..most le akarok fogyni. szeptemberig.kb 10kilot.mi az amivel ez lemehet? 1 hónap alatt?mit tegyek?mennyi kaja,mennyi sport?viszonylag hamar fogyok..segítsetek lécci..ha koplalok az nem jó?vagy mi legyen??nagyon fontoos
2010. aug. 3. 10:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyél egészségesen, este fuss, reggel biciklizz, napközben torázz
2010. aug. 3. 10:41
 2/7 anonim ***** válasza:
megcsinálhatod, csak 15-öt fogsz visszahízni
2010. aug. 3. 10:47
 3/7 A kérdező kommentje:
nem fogom! köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 3. 10:50
 4/7 anonim ***** válasza:
LEVEL-diéta írd be a google-ba átmenetileg hatásos
2010. aug. 3. 10:51
 5/7 anonim ***** válasza:
dehogynem:) Ha szeptemrig le akarsz adni 10 kilót, akkor biztos nem fogsz 1000 kcal-t se enni egy nap. A szervezeted meg el kezd tartalékolni, és egy kicsit hagyod abba, zúdúl rád a kg. Jojó-effektus bácsi nem kíméli az ilyen meggondolatlanokat
2010. aug. 3. 10:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a pasi megérné a fogyókúrát, akkor eleve meg se híztál volna miatta.
2010. aug. 3. 11:12
 7/7 anonim ***** válasza:
sport sport sport és életmódváltás, és nem csak szeptemberig hanem utána is, egész életedben!
2010. aug. 3. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!