Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » OMAD (24/1 étkezés) diétával...

OMAD (24/1 étkezés) diétával milyen sikerélményetek volt? hogyan csináltátok, mit mozogtatok mellette, mennyit fogytatok?

Figyelt kérdés
Csak olyan írjon, aki csinálja/ta is.

2020. júl. 13. 17:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
29%
Azért mert a szénhidrát csökkentéssel vizsúly ment le nem valós zsír...
2020. júl. 13. 21:36
 12/14 A kérdező kommentje:

akkor ne csökkentsem a szénhidrátot se, meg semmit a kalórián kívül, meg ne egyek lisztes, cukros dolgokat feleslegesen és jó lesz?

Pl. krumpli természetes eredetű szénhidrát.

2020. júl. 13. 21:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kaját kell rendberakni,cukor,fehér liszt,gyors kaják kuka első körben.

Krumpli az keményítő,gyors szénhidrát,neked jobb lenne rostdús lassú felszívódású szénhidrát köretnek pl zab nagyon jó,olcsó és millió elkészítési módja van.

Ott van még bulgur,quinoa,kuszkusz,hajdina,köles ezek mind nagyon jók.

2020. júl. 13. 21:46
 14/14 anonim ***** válasza:
78%
burgonya főzve nagyon jó. abból nyugodtan ehetsz. igen a lényeg hogy finomított szénhidrát kerüld, de ne vondd ki teljesen mert ha imádtad életre úgyse fog menni. Vissza zabálod. Tiltott élelmiszer alapból nem jó ötlet szerintem. Emlékszem csináltam, régen alig szerettem szénhidrátos ételeket. OMAD óta mániákus édességes lettem, meg imádom szénhidrátot már... Ilyen ávltozásokat tud okozni ha tiltod magadtól.. teljesen
2020. júl. 13. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!