Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az is nagyon hizlal, ha a...

Az is nagyon hizlal, ha a chipsről csak a fűszert nyalogatom le?

Figyelt kérdés
Tudom elég hülye ötlet arról nem is beszélve, hogy mekkora pazarlás, de igazából én a chipsen csak az ízesítést szeretem, szóval ha csak bekapom, de lenyelés előtt kiköpöm az is nagyon hízlalna?
2020. júl. 12. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem, viszont megköti a vizet (sótartalom magas), így nehezebbé teszi a fogyást.

Illetve borzasztó pazarló, kérlek ne csinálj ilyet semmilyen élelmiszerrel. Ha ennyire fűszerekre vágysz, akkor edd magában, de ne csipszen.

2020. júl. 12. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
A fűszerrel együtt egy jó adag zsírt is lenyalsz. Kb annyira fogyókúrás, mintha BigMachez Zero kólát kérsz, csak ez még elég undorító is.
2020. júl. 12. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

"Kb annyira fogyókúrás, mintha BigMachez Zero kólát kérsz"

Na mert a Big Mac aztán olyan hizlaló...Már olyan kicsi, hogy lassan mikroszkóppal kell keresni a dobozban.

2020. júl. 12. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég hülye ötlet. Szereted a fűszeres ízeket, akkor egyél fűszeresen, az nem hízlal, és eszedbe sem fog jutni chipset nyalogatni.
2020. júl. 12. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdező en abszolut megertelek. azt csinalom megeszek pár darab csipszet így (kíélvezve az izeket), aztan odaadom családtagnak a csipszet.
2020. júl. 12. 15:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Próbáld meg kielégíteni a vágyad 1-2 darabbal, ha éhes vagy egyél gyümölcsöt, majd a végén megint egy csipszet.

Ezzel azt a hatást kelted magadba hogy sok csipszet ettél. Lehet hogy nagyon hülyeség, de talán ez a legjobb amit tudsz tenni.

Ja és nem zacskós hanem kerek dobozos fajtát kell venni, így nem fog kiszáradni, de azért vigyázz vele, nem tudom mennyi ideig jó így egy csipsz.

2020. júl. 13. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!