Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudok enni, mit tegyek?

Nem tudok enni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig is husi lány voltam, többször sikerült megszabadulnom már a kilóimtól, de nem tudtam megtartani az egyensúlyt, és sok rossz dolog ért mostanában azzal kapcsolatosan hogy van feleslegem, illetve nekem sem tetszik amit látok, ez odáig fajult, hogy egyszerűen nem tudok enni.. étvágyam sincs illetve ha ennék valamit úgy érzem megfulladok.. most fehérje porokkal próbálkozom bevinni a tápanyagot a szervezetembe mert ettől az egytől nincsenek rossz érzéseim.. de amit már rágni kell egyszerűen rágondolni sem tudok.. nem akarok így lefogyni, mert ezzel az izmomat is elvesztem illetve tönkreteszem a szervezetemet, tudoom kéne egy pszichologus de nagyon drágák manapság valami “itthoni” módszerrel próbálnám legyőzni a démonjaimat valaki volt már hasonló helyzetben? :(
2020. júl. 8. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kórházban a phszihológus ingyen van

Ha sportolsz diéta mellett akkor nem fogod az izmaidat elvesziteni

2020. júl. 8. 10:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lelki eredetű probléma szerintem is.
2020. júl. 8. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Pszichiáter. A TB fizeti.
2020. júl. 8. 10:24
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

Mióta van ez? Ha van egy kis szerencséd, pár nap alatt elmúlik, mert elhalványul a negatív megjegyzések emléke. Ennyi idő alatt még nem lesz bajod. Azért ha egy-két hétnél tovább van ez, akkor menj el a háziorvoshoz, hogy utaljon be a megfelelő helyre, ahol segítséget kapsz.

Addig olvass utána alaposan, hogy hogyan kell egy egészséges étrendet összeállítani, és majd próbálj meg arra áttérni. Ezt pörgesd át, ez nagyjából koherens a mostani legjobb tudásunkkal:

[link]

Főleg a 10. oldalon levő ételpiramist ajánlom figyelmedbe, eléggé más, mint amit még én tanultam gyerekként biológiaórán.

2020. júl. 8. 10:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Kórházat felhívod, beutaló nélkül kapsz időpontot a pszichiátriai intézetbe (nyugi, nem a bolondok házába csak ezen a részen foglalkoznak mindenkivel).

De kb 3 hónap múlvára adnak időpontot.

2020. júl. 8. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!