Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nézek ki kevesebb...

Miért nézek ki kevesebb kg-nak, mint amennyi vagyok?

Figyelt kérdés

110 kg-vagyok, és 180 centi, 22 éves férfi.

Izmosnak nem mondanám magam, bár van rajtam, inkább a vállamon látszik.

Az a helyzet, hogy mindenki olyan 80kg-nak saccol, és sosem hiszik el, hogy 110 vagyok. Nincs kiálló hasam, sem nagy csöcseim, persze van rajtam zsír.

Miért lehetek ilyen nehéz? Hogyan lehetek 110kg, ha 80-nak nézek ki?

A csontozatom? Vagy mi miatt lehet ez? Több mérlegen is mértem magam.

Az a vicc, hogy azok a 180 magas emberek akik 10-15 kg-al könnyebbek nálam, jóval kövérebbnek néznek ki... Én ezt nem értem. :D

2020. júl. 6. 19:10
 1/5 anonim válasza:
58%
Kondizol? Simán lehet hogy sok izom, de sok zsír is van rajtad, és ez a kettő miatt 110 kg vagy. Azért nem nézel akkor ki kövérnek, mert a fele izom, fele zsír. Ha az egész zsír lenne, na akkor lennél bajban.
2020. júl. 6. 19:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem kondizok, hát vírus előtt fél évig kondiztam, de azóta nem voltam kondizni.

Meg 14-18 éves koromig jártam küzősportolni, ott voltak még erősítő gyakorlatok.

2020. júl. 6. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Az embereknek nem igen van szemmértékük. Engem se néztek soha 170 kilósnak pedig voltam annyi is. Most rendre 90-100 kilónak néznek, még a dokim is ledöbbent, de 120 vagyok.
2020. júl. 6. 20:44
 4/5 anonim válasza:
66%
És ha kevesebbnek nézel ki, akkor mi van?! Mit kell ezen ennyit vernyékolni?
2020. júl. 6. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:
A 3 testalkatot ismered?
2020. júl. 6. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!