Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor lenne több értelme egy...

Mikor lenne több értelme egy tisztító kúrát csinálni?

Figyelt kérdés
Elég sok egészségtelen ételt ettem szerdától vasárnapig, mert táborban voltam. Mozogtunk is sokat, szóval kalóriába belefért, de sok zsír és szénhidrát volt és kevés zöldség,a hhoz képest amilyen "tisztán" ettem előtte. Szeretnék tartani egy rövidebb léböjt kúrát és gondoltam erre a szerda-csütörtök-péntek jó lenne, de közvetlenül utána szombattól családi nyaraláson leszek egy hétig, ahol szintén bográcsozás meg szendvics meg hasonlók lesznek, amit anya csinál. Nem tudom nem árt-e többet, mint használ az, hogy tisztítok picit a szervezetemen, aztán meg megint terhelem? Lehet jobb lenne még egy hetet várni, amíg onnan is hazajövök? Addig meg csak szimplán figyelni tovább mit eszek? Mit gondoltok?
2020. júl. 6. 16:51
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kell tisztító kúrát csinálnod semmikor, arra van a májad, és a veséd. Egyél normálisan, a nyaraláson sem kell mértéktelenül enned, ott is lehet zöldséget is .
2020. júl. 6. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!