Dodesz.. kérdése:
Szerintetek mennyire vagyok dagi?
2010. aug. 2. 10:29
11/22 anonim válasza:
hath az attol fugg hogy hany eves vagy....de szerintem te kb 10-11 eves korul lehetsz...figyelj oda az egeseges etkezesre:)...de szerintem MEG nem olyan veszes:D
12/22 anonim válasza:
Szia! Ha írsz e-mailt, és igazán elhatározott vagy, akkor segítek Neked. Nekem is kell még fogynom, de én eddig már leadtam 27 kg-ot, és kb. úgy néztem ki, mint te...:) Csináljuk együtt:)mára már így nézek ki: [link]
13/22 anonim válasza:
hath az attol fugg hogy hany eves vagy....de szerintem te kb 10-11 eves korul lehetsz...figyelj oda az egeseges etkezesre:)...de szerintem MEG nem olyan veszes:D
14/22 anonim válasza:
hát a hasad hatalmas... diétázz mert ez csak rosszabb lesz.
15/22 anonim válasza:
A lábad szép!
A hasadról próbálj valahogy fogyni, tornával meg ilyenekkel.
16/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm szépen...
És am 15 éves vagyok...:$
160 cm és 75 kg...Nem tudom ezzel mit mondtam Nektek, de leírtam..:D
És a futás..Reggel és este..Fél óra. Minden nap.
Köszönöm a segítségeket.
2010. aug. 2. 12:31
17/22 anonim válasza:
Most ez a fél óra reggel fél óra és este fél óra, vagy pedig reggel 15 perc és este 15 perc?
18/22 A kérdező kommentje:
Este és reggel fél óra..nem 15 perc...:D
2010. aug. 2. 13:26
19/22 anonim válasza:
Nagyon sok felesleged van. Olyan 25 kg.:S
Ha tényleg jársz minden nap futni, és így nézel ki, akkor azt hiszem naponta vagy 3 emebr adagját eszed.:S
20/22 anonim válasza:
Hát akkor nem tudom... Rengeteg kaja kell ahhoz, hogy sport mellett így elhízz. Ha meg nem eszel sokat, akkor nyomás kivizsgálásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!