Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fogyni?

Hogyan tudnék fogyni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem vagyok egy elhízott személy, viszont a karantén ideje alatt feljött pár kiló aminek nagyon nem örülök. Egy hónapja elkezdtem diétázni, amit ügyesen végig is csináltam 2 hétig, viszont a mérleg alig mutatott eltérést. Este 6 után nem ettem. Salátákat és egyéb egészségesebb ételeket fogyasztottam. Néztem a kalóriát is, hogy ne vigyek be sokat, de pont eleget. Emellett mozogtam is. Viszont a mérleg ugye alig mozdult. Volt hogy többet mutatott mint eredetileg voltam. Azóta igyekszem figyelni hogy ne zabáljak sokat. Mások azt mondják hogy látszik a változás de sajnos én nem veszem észre. Ez nagyon zavar. Éveken keresztül 57 kg voltam. Egy hónappal ezelőtt 62 kg voltam. Most 60. Viszont egyszerűen nem megy gyorsabban. Tartós fogyást akarok, tudom hogy ahhoz idő kell. Lehet hogy jobban bírnám ha többen támogatnának. Édesanyám szépen szólva szarik arra, hogy én mit szeretnék. Mindig hülyének nevez stb. Egyáltalán nem segít abban hogy egyszerűbb legyen fogynom. Ha van itthon valami zöldség vagy gyümölcs biztos nem ehetem meg, mert azt egyből megcsinálja valami süteménybe vagy olyan ételbe amit nekem nem kellene ennem. Így baromi nehéz. Tudnátok valamit ajánlani? Hogy hogy tudnék fogyni így?

Előre is köszönöm a normális válaszokat.

Ui.: 157 cm vagyok. Tehát nem vagyok elhízva, de nem is vagyok egy modell alkat.

2020. jún. 29. 08:55
 1/1 anonim válasza:

Ezt így nagyon nehéz megmondani, látatlanban. Minden embernek picit másképp működik a teste, ezért szerintem minden esetben hasznos a személyre szabott segítség. Keress fel egy dietetikust, táplálkozás-szakértőt! Ők értenek ehhez a legjobban, így hasznos tanácsokat tudnak adni. Most itt, Gy. I. K - en írhat akárki akármit, nem ismerjük a tested működését, ezért jobb az, ha szakemberrel egyeztetsz.

Sok sikert a fogyáshoz! :)

2020. jún. 29. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!