Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nagyon vizesedik a testem...

Ha nagyon vizesedik a testem arra mit szedjek?

Figyelt kérdés
Sok vizet , zöld teát iszom natúran mégis eléggé vizesedik főleg a derekam és a lábam

2020. jún. 28. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj el orvoshoz, és vizsgáltasd ki az okát.
2020. jún. 28. 23:32
 2/4 anonim válasza:
100%
Fogyókúránál pont hogy vizet kéne vesztened, nem bevizesedned. Rossz étrendre gondolok most elsősorban.
2020. jún. 29. 00:03
 3/4 anonim válasza:
100%
Az gond ha vizesedsz. A keresztapám évekig húzta (igaz őneki a teljes teste vizesedett,mindenki azt hitte hogy elhízeott, bele is halt.Menj orvoshoz.
2020. jún. 29. 00:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindenképpen beszélj a háziorvosoddal és zárjatok ki mindenféle érrendszeri, keringési, hormon problémát. Ha ez megtörtént, akkor végig kell nézni miket eszel. A sok cukor, liszt és egyebek nálam fokozzák a vizesedést. Ha csak egy hétig összeeszek minden sz*rt, már vizesednek a lábaim. Vagy ha sportolok is rögtön felvizesedem, de az másnapra elmúlik.

Hormon függő is, pl. mielőtt megjön, nagyjából 2 kilónyi vizet tart vissza a szervezetem főleg csípő tájra, ilyenkor csalán teázok ezerrel, így egy-két nap alatt túl vagyok rajta.

Nekem ami nagyon sokat segít, az az, hogy havonta eljárok nyirokmasszázsra, ahol brutálisan átdolgoznak és otthon is szinte naponta masszírozom magam comb és csípő tájékon. A mindennapi testápolás része lett.

Nekem csupán annyi bajom van elvileg, hogy genetikailag nagyon lazák a nyirok ereim. Nagyszülő, szülő is szenved hasonlóval, így amikor megjelentek az első jelek, már tudtam, hogy a sorsukra jutok, ha nem kezelem. Ez és az elért eredmény, amit sikerül fenntartani győz meg arról, hogy igenis érdemes napi szinten odafigyelni.

2020. jún. 29. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!