Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek melyikünk étkezése...

Szerintetek melyikünk étkezése/életmódja a megfelelő?

Figyelt kérdés

Tesómmal kb egyszerre kezdtünk el fogyni, én 90ről ő majdnem 100ról, de egy 10 centivel alacsonyabb is tőlem, meg 10 évvel idősebb (32 én 22) Ami engem illet nem alkalmazok semmilyen diétát, csak jobban odafigyelek hogy mit eszek, meg számolom a kalóriákat és kb ennyi, heti fél kiló minusz megvan. Semmi cukor (ezt már a fogyás előtt régen kiiktattam) viszont chips meg a hozzá hasonlók se, amit pedig nagyon szeretek. Emellett rengeteget bicajozok, 2 naponta 20-30 kilómétereket. Ő viszont ketogén diétával kezdett, abszolút nem evett tésztát, barna lisztből se, gyümölcsöt is csak elvétve. Mikor megkérdeztem tőle, hogy mi értelme van ennek amit csinál, csak annyit tudott érvelni, hogy "jobban fogyok mint te" de amikor mondtam neki, hogy ez igy hülyeség, tészta nélkül enni a levest, aztán meg ha újra elkezded enni akkor meg visszajön, csak nemmel válaszolt. Most meg már eszi a tésztákat (ezért is nem értettem miért megvonni ha újra elkezdi) de most meg koplaltatja magát. Nehéz fizikai munkát végez, nem tudom hogy gondolja. Keveset visz reggelire, ebédkor se szed valami sokat, a vacsorákat meg vagy kihagyja vagy csak megeszik egy gyümölcsöt. Annyira keményfejű, nem tudom neki elmagyarázni, hogy igy vissza fog jönni duplája, mert ezt nem lehet tartani évekig, hogy valaki ennyit egyen. Előbb utóbb rájön a falásroham, és akkor vége. Azzal viszont szeret dicsekedni, hogy ő már mennyit fogyott, meg milyen gyorsan, én meg alig, ami mondjuk nem igaz, csak nem annyira látványos mint a koplalás általi gyors fogyás.

Felcsesz, hogy én vagyok hülyének nézve pedig csak segíteni akarok. Most őszintén, nem nekem van igazam? Próbáljak valamivel hatni rá, vagy hagyjam rá, mert úgyse fogadná meg, és majd tanul a saját kárán?

2020. jún. 27. 14:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Azok ilyen fanatikus ketósok :D

Itt mindenki a saját csodamódszerét reklámozza, pedig a lényeg a végén úgyis a mennyiség, akármilyen trükk vagy számolás mögé bújtatjuk.

Akár kalóriát, szénhidrátot számolunk, akár ezt vagy azt nem eszünk, az eredmény akkor jön, ha kevesebbet eszünk, mint amit elégetünk és mozgunk mellé.

Lehet néha szemét kaját is enni, egy kiránduláson vagy családi összejövetelen, de a minden napokban figyelni kell az egészségre.

Aki meg nem akar soha szemét kaját enni, az meg nem eszik :)

2020. jún. 30. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!