Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem látszik a változás?

Miért nem látszik a változás?

Figyelt kérdés
Március közepe óta lefogytam 10 kilót. 165 cm vagyok 72-ről 62-re. Emellet sportolok is, szóval az alakom is szépen formálódott. Szerintem kisebb a hasam, keskenyebb a combom. De senki nem látja. Bárkinek mondom, hogy sikerült fogyni 10 kilót, azt mondják nem is látszik. A szomszédom tegnap azt mondta, hogy gyakran lát, biztos ezért nem veszi észre rajtam. Hogy lehet hogy 10 kiló fogyás nem látszik?
2020. jún. 26. 09:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan látszik. Ilyen magassághoz mínusz 10 kiló már látványos.

Szerintem, akiknek mondod, azokat nem érdekli. Mivel ha érdekelné őket, akkor mondanák maguktól, nem kéne neked mondani.

Ne mondogasd nekik. Végül is magadnak csinálod, nem másnak.

Vagy még az lehet, hogy féltékenyek.

2020. jún. 26. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Látszik, de ha minden nap látnak, akkor nem feltűnő.
2020. jún. 26. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki nem tartja számon a kinézeted, akkor nem fogja észre venni, ahogy az se, aki gyakran találkozik veled.
2020. jún. 26. 11:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Mucus! Én 15kg-ot fogytam. A kutya meg nem ugatta
2020. jún. 27. 01:43
 5/5 anonim ***** válasza:
De a lényeg: Ne mások miatt fogyj!!!!
2020. jún. 27. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!