3 hónap alatt 5 kiló?
Miért nem fogyok rendesen? Áprilisban kezdtem és összesen 5 kiló ment le, az is jojózik fel-le. Úgy értve 95 kilóról indultam és egyik nap 89-et mutat a mérleg, másnap 91-et. Es ez váltakozik.
Szeptemberre sulikezdésre szerettem volna 75 kiló lenni, de úgy látom ez így már nem jön össze. Pedig változtattam már sok mindent.
172/L
Mi az amin pontosan változtattál? Figyelsz a kalóriadeficitre?
Mozogsz rendszeresen?
1200 as kalóriát állítottam be magamnak. Heti 3x-4x futok, cardiózom, otthoni súlyzós edzést csinálok.
A változtatást úgy értettem, hogy ezalatt az idő alatt próbáltam variálni az étkezést, hátha jobban beindul. Több fehérje, vagy több szénhidrát, csalónap...stb
#5 Ha azt mondja, hogy eszik 1200-at, akkor szerinted a tényleges bevitele hogy lesz 800?
Egy 95 kilós ember alapanyagcseréje van 1800-2000 kcal körül, ez eleve 6000-800 kcal deficit, mit raktározna szerinted?
Egy óra kardiózással naponta levisz még vagy 6-800-at. Tehát 2500 kcal körül fogyaszt, 1200 körül visz be. Ez nagyjából elég heti egy kilóra. Az már egy nagyon komoly fogyási tempó.
Az ingadozást a víz okozza legnagyobb részt, igyál továbbra is sokat, és tarts ki a mozgás mellett! Nem kell elkapkodni a fogyást, akkor jó, ha ennek a forrás a mozgás, nem pedig a kajamegvonás. Így lesz tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!