Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Már a végén járok, de a BMI...

Már a végén járok, de a BMI indexem közelít a soványhoz, de még egy kicsi van hátra, mi legyen?

Figyelt kérdés

Egészségesen fogytam kalória (makró) számolással, max fél kiló hetente, mozogtam mellette, közel 10 kilót leadtam. Már a végefelé járok, ugye a legproblémásabb helyről megy le utoljára a zsír, ami nekem a combom felső része, a fenekem alatt. Centivel mértem is magam a diéta alatt, sokáig el voltam keseredve, amiért onnét rettentő lassan ment le kínkeservesen 1-2 centi, máshol szépen csökkentek a körméreteim.

Viszont kb. 1 hónapja beindult szépen az a rész is, de a BMI indexem már kezd alacsony lenni, de még nem vészes, 19.6 (normál: 18,5 - 24,9), de szerintem olyan max. 2 kilót kéne még fogynom, hogy az is lemenjen teljesen, ekkor lenne 18.9 a BMI indexem a kalkulátor szerint. Ez így még belefér vajon a fogyásba, nem sok? Olvastam itt már lehurrogásokat, hogy nem jó, ha valaki annyira lefogy, az túl sovány stb. De nekem szerintem -2 kg kéne még, hogy vékony, feleslegmentes testem legyen, utána elkezdenék komolyabban edzeni kondiban (eddig itthon edzettem), hogy feszesebb legyek, tartva egy normális étrendet.

Ez az én tervem, de amiket olvastam a neten, beleértve itt is, hogy olyanoknak is inkább egy kis "tömegelést" vagy legalábbis súlytartást ajánlanak kondizás mellett, akiken több felesleg van, mint rajtam, nem pedig további diétát.

Itt bizonytalanodtam el, hogy most akkor ne folytassam a diétát, egyek többet és kondizzak, vagy előtte küzdjem le azt a maradék felesleget is? Kb. 1 hónap alatt lemenne.

2020. jún. 20. 10:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
65%
9: én azt az egyet írtam 😁 csak egyet értek a többiekkel
2020. jún. 20. 15:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Akkor bocsánat :D Nem túl egyértelmű ez az új értékelési jelzés, azt hittem, hogy az 1-es vagy.
2020. jún. 20. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!