Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 158-160cmes nők hány kg...

158-160cmes nők hány kg vagytok? Hogy érzitek vele magatokat?

Figyelt kérdés
2020. jún. 15. 15:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos sok. A versenysúlyom 48-52 kg volt. Akkor ereztem jól magam. Pár éve viszont sok feljött egy év alatt. 65 kiló lettem. Persze kiderült,hogy pajzsmirigy alulműködöm. Jelenleg terhes vagyok, szóval most nincs kemény diéta,de szülés után belekezdek egy intenzívebb diétába, mozgásba. Mert így nem érzem jól magam.
2020. jún. 15. 16:14
 2/18 anonim ***** válasza:
64%
50 kiló vagyok, még fogyni szeretnék 2-3 kilót és akkor elégedett lennék.
2020. jún. 15. 16:21
 3/18 anonim ***** válasza:
89%
57kg vagyok, 48kg-al már nem menstruáltam. Valahol a kettő között érezném jól magam.
2020. jún. 15. 16:24
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

3as

Ez komoly? :O én voltam 43 kg is műtet miatt de ilyet nem tapasztaltam.

2020. jún. 15. 16:27
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én már átléptem a 100kg-ot sajnos. Pedig már egy jó ideje heti 3*, mostanában heti 4-5* edzek. (kettlebell és fallabda). Nem mondom, hogy nem szeretek enni, de nem eszem péksütiket reggelente, nem iszom üdítőket.. Kénytelen voltam elkezdeni használni a kalóriabázist. Eddig kg-ban nem sok változást látok, de nem akarok türelmetlen lenni, fel sem egy hónap alatt jött.. Elvileg se inzulin rezisztenciám, se pajzsmirigy betegségem nincs. A vérnyomásom, koleszterinem rendben, van nem szeretném megvárni míg nagyobb baj lesz.
2020. jún. 15. 16:30
 6/18 A kérdező kommentje:
Utolsó a kalória bázis nagyon hasznos. Enis azzal fogytam le :)
2020. jún. 15. 16:32
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
49-50 kg között vagyok, novemberben kezdtem el 59 kg-ról diétázni. Jól érzem magam így, igazából izmosabb szeretnék lenni, így most súlytartáshoz elegendőt eszek, magas fehérjével, és továbbra is edzek, ahogy eddig, és fokozatosan növelem majd a súlyokat:)
2020. jún. 15. 16:40
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
155 centi vagyok, és 53 kiló. Nem tudom az előzőeken hogy oszlik el a zsír, de nekem teljesen jó alakom van ezzel a súllyal, 48 kg-mal már elfújt a szél, és többen is megszóltak hogy deszka vagyok. Sokkal jobban érzem magam 53 kilóval.
2020. jún. 15. 17:23
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

8as

158 vagyok. 48 kilóval engem is deszkáztak és valóban visszanézve a képeket,igen vékony voltam. Párom szerint is sokkal jobb formám volt 56 kilóval,de még 65-el is. Van benne valami,de fizikailag sokkal jobban éreztem magam 48-cal, fitt voltam,hajlékony,fáradhatatlan. :) csak ez a része hiányzik.

2020. jún. 15. 17:28
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

7es vagyok, nekem 49-50 kilóval elég nagy fenekem van, mivel combra, fenékre hízok elsősorban. Lapos hasam, B/C-s mellem (a mensimtől függően, mivel alapesetben a B felső határa, de havi előtt egy héttel, és alatta csak a C-s melltartókban férek el). Szóval rajtam elég szerencsésen oszlik el a súly. Emellett mivel rúdtáncolok izmos, hajlékony, dinamikus vagyok :)

Páromnak kb mindegy, ez is tetszik neki, meg 59 kilósan is tetszettem, nem emiatt változtattam. Hanem mert kisebb súlyt könnyebb megemelni, ami jelentős teljesítménybeli különbségeket okoz a sportban, amit űzök. Plusz nekem tetszik, és kíváncsi voltam, hogy meg tudom-e csinálni :)

2020. jún. 15. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!