158-160cmes nők hány kg vagytok? Hogy érzitek vele magatokat?
3as
Ez komoly? :O én voltam 43 kg is műtet miatt de ilyet nem tapasztaltam.
8as
158 vagyok. 48 kilóval engem is deszkáztak és valóban visszanézve a képeket,igen vékony voltam. Párom szerint is sokkal jobb formám volt 56 kilóval,de még 65-el is. Van benne valami,de fizikailag sokkal jobban éreztem magam 48-cal, fitt voltam,hajlékony,fáradhatatlan. :) csak ez a része hiányzik.
7es vagyok, nekem 49-50 kilóval elég nagy fenekem van, mivel combra, fenékre hízok elsősorban. Lapos hasam, B/C-s mellem (a mensimtől függően, mivel alapesetben a B felső határa, de havi előtt egy héttel, és alatta csak a C-s melltartókban férek el). Szóval rajtam elég szerencsésen oszlik el a súly. Emellett mivel rúdtáncolok izmos, hajlékony, dinamikus vagyok :)
Páromnak kb mindegy, ez is tetszik neki, meg 59 kilósan is tetszettem, nem emiatt változtattam. Hanem mert kisebb súlyt könnyebb megemelni, ami jelentős teljesítménybeli különbségeket okoz a sportban, amit űzök. Plusz nekem tetszik, és kíváncsi voltam, hogy meg tudom-e csinálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!