Gyors, intenzív, sokáigtartó, lassú diéta?
Szeretnék lefogyni, relatív gyors idő keretén belül, AZONBAN tudom, hogy szinte lehetetlen, mert a dupláját híznám vissza.
90 kg vagyok, és 60 kg az elvárt súly, amit szeretnék elérni.
Nektek mi segített ebben?
Étrendeket, és edzés terveket is szívesen meghallgatok, mert tudom, hogy mozgással kell elérni, nem egyszerű diétával.
Válaszokat köszönöm!
A gyors fogyàs titkàt nem ismerem, de nekem nem is volt célom.
Szerintem mindenkinek egyénileg kell megtalàlnia a sajàt útjàt, amit élete végéig tartani tud, alapvetően szereti, és nem szenvedésnek, lemondàsnak éli meg. Nem vagyunk egyformàk mindenkinek màs vàlik be.
Nekem a lowcarb segített, és az életmódvàltàs. Valami megvàltozott bennem. Megértettem, hogy ha nem vàltoztatok véglegesen, nem fogok màr sokàig élni. Ez volt az a motivàció, ami azóta is hajt, és előre visz. Megtanultam türelmesnek lenni is:). Nem sietek sehova. (-48 kilónàl jàrok). Még jó pàr év lesz mire eljutok oda hogy csak súlyt kell tartanom.
ülőmunkát végzek(tévénézés, internetezés, málnaszedés). A lábam miatt legalább 15 kg-ot kell fogynom. Heti húsz deka súlycsökkenés mindenféle fárasztó torna, munka nélkül, simán kalóriabevitel csökkentéssel.
Nem vagyok türelmetlen, ez a titok. Már 12 kg lement.azt a hármat még az idén leadom...a súlycsökkenést megtartani, na az a kihívás.
A gyors fogyás totálisan hazavágja a szervezetet. Pedig ezekről szól minden hírdetés. Kamu mind.
Lehet hogy lefogyni gyorsan, de ha utána úgy eszel mint előtte hamar vissza is szedheted. Ezért mondják hogy hosszútávon csak az életmód látás segít.
Ha kevesebb kalóriát viszel be akkor fogyni fogsz. Nem kell hozzá sok matek. Ha 1 hétig számold hogy naponta mennyit viszel be, és ezt a kaloriamennyiséget csökkented akkor fogyni fogsz.
Hozzá tenném hogy mindez függ a korodtól, és attól hogy mennyit mozogsz, milyen munkát végzel, milyen betegséged van.
Ha nem csak fogyni akarsz hanem for másabb is lenni akkor tornázzál is.
Ha képes vagy betartani pl hogy ne egyél unalmadban, csak ünnepnapokon egyél sültkrumplit vagy rántotthúst, és a sarki boltba ne kocsival menj, akkor a dolog hosszútávú lesz. Ez is fejben dől el. Vannak dolgok amikről bizony le kell mondani. Ha ezt megérted akkor mindegy milyen módszert választasz menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!