Mi lehet a probléma?
Újrakezdtem a diétám, eddig lement 10kg. Hipp-hopp sokat tornázom figyelek az étkezésemre. Kb 2 hónapja elvesztettem az uralmam magam felett. Kg-ben 2 jött vissza centiben viszont sok. 2 hete újra normálisan étkezem, viszont folyamatosan puffadt vagyok es olyan a hasam mint egy szikla.. szerintetek ez mitől?
Valamint szeretnék “motiválódni” azzal h ti mivel tartjátok magatokban a lelket a nehéz elcsábulós napokon. ☺️
Glutént, laktózt bírja a szervezeted? Sokszor aljas módon az ételintoleranciák okoznak haspuffadást. Vagy úgy döntöttél itt a cukkini szezon, esetleg becseresznyéztél 😁
A nehéz, elcsábulós napokon elcsábulok valami olyanra, amire nagyon vágyok, csak emellett kalória kereten belül maradok, vagy elcsábulok nagyon, kicsúszok a keretből és utána néhány napig picit visszafogom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!