Hány kg-ra tippelitek ezt a testet? Magasság 160 cm
2020. jún. 12. 01:31
4/30 anonim válasza:
Probald meg ne fekete osszeallitasba fotozni magad, mert igy nem sokat latni.. bar csak tipprol beszelunk, nagy jelentosege nincs.
5/30 anonim válasza:
Hol az istenbe lenne 90kila😪latatok mar 90kilos not?maximum 75 de szerintem sokat mondtam
6/30 anonim válasza:
Az a két csodás emlő önmagában 12kg
Szóval 85-90
Majd ha BMI-t megunjátok, lehet tippelni a tzs%ra és izom %ra is :)
7/30 anonim válasza:
Miert szerinted mennyi a zsirja?izmot nem kerdem mer az nem nagyon van(nem bantasbol mondom)
8/30 anonim válasza:
Szerintem 90 fölött, mert nagyon csalóka a fekete szerkó. Azért mondom, mert én vagyok 90 - bár rajtam 30 kiló izom van - és keskenyebbnek tűnök.
Ettől függetlenül a hölgy csinos.
10/30 anonim válasza:
Tzs% kB 35.
Egyáltalán nem pohos, szóval izom 40% kB
Amúgy ez az előre dőlés extrán csal és nem jó irányba, mert többnek látszik tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!