Hogyan tudnám magamat leszoktatni a koplalásról?
Kezdj el szedni vitaminokat (D3, B-komplex, cink legyen benne), és erőltesd kicsit az evést (többször, többet egyél). Evés előtt igyál egy kis almaecetes vizet, ez segíti az emésztést.
Tudatosítsd magadban, hogy az evés szükséges ahhoz, hogy élj és a szervezeted normálisan tudjon működni, és a tested számára fontos tápanyagokat bevidd. Az étel nem ellenség. Tápanyagok, vitaminok hiányában az agyad sem tud megfelelően működni, és csak egyre mélyebbre süllyedsz a kóros, önpusztító gondolatokban.
A koplalástól nem leszel szebb, egészséges módszerekkel is le tudsz fogyni, ha egyáltalán szükséges.
Megpróbálom rászoktatni magam, amig itthon vagyok. :/ Csak az a baj, hogy ha többet eszek a megszokottnál borzasztó hányigerem lesz esténként.
Igazából engem nem nagyon zavar a 10kiló plusz. De anyám folyton beszologat miatta, hogy kövér vagyok. Szóval talán miatta alakultak így a dolgok..
Nem engedi anyu a pszichológust. Eddig is bolodnak tartott, mert szociális fóbiám van. Akkor kerdeztem meg, hogy el e mehetnék, de kiröhögött. Szóval gondolom most se lenne másként :/
De haladás, már normális adagokat eszek, nem felet. 😊
A vitaminok pszichés problémák esetén is sokat segíthetnek, tényleg próbáld meg. Ha hányingered van evés után, a gyömbér (tea vagy nyers) is nagyon hatásos. Illetve ezért ajánlottam az almaecetes vizet evés előtt.
Örülök, hogy már többet eszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!