Combból fogyás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nos, szeretnék fogyni a combomból. Tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, de mikor csináltam ilyen comb gyakorlatokat, akkor vékonyodott pár centit. És csinálom a kalória mennyiség csökkentését, ami segítségével már ment le pár kg, főleg az alhasamból. Nem tudom milyen gyakorlatokat csináljak, hogy tudjon formásodni, fogyni a combom. Már nagyon szomorú vagyok miatta, sose tudok felszabadultan rövidnadrágot hordani vagy szoknyát vagy csak szimplán fesztelenül a strandon lenni. Bántottak is már miatta, szóval lelkileg se vagyok jobba ezzel a dologgal.. tudnátok pád hasznos tippet adni, ami esetleg nektek is bevált?🥺2020. jún. 6. 19:43
1/2 anonim válasza:
Ha vékonyítani akarod, akkor nem tornázni kell, hanem sétálni, futni, biciklizni.
2/2 anonim válasza:
Az evésre figyelj és szedd a lábad! Kardio edzés a nyerő, futás, ellpiszis tréner stb. Ha erősítesz rá, formásabb lesz, de vékonyabb nem igazán. Az össze futós ismerősömnek nagyon menő, vékony lába lett, de ők naponta, kétnaponta lefutnak 5-15 kilométert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!