Fogyókúrába belefér minden nap, egy kis péktermék?
Figyelt kérdés
Norbi update-es kakaós csigát, kiflit, sós perecet fogyasztanék. Utánna néztem, és egy kakaós csiga kábé 250kcal. 1400kcal-ás diétán vagxok, plusz mozgok is mellette, és úgy építeném bele az étrendembe, hogy még a kalória keretemen belül maradjak.2020. jún. 5. 22:17
11/12 Sunshinedoll válasza:
Nekem nem férne bele, de igazából ha mondjuk reggeli helyett betolod és kalóriadeficitben maradsz, akkor ok.
Bár én a norbi cuccait nem szívesen ajánlom. Nincs benne ugyan sok szénhidrát, ellenben minden más sz-r igen.
12/12 anonim válasza:
Lipóti pékségben is találsz egészséges -és diabetikus termékeket is ( pl. DIA wellness termékek szénhidrát csökkentettek, fitness croissant, teljes kiőrlésű kakaóscsiga, tönkölykocka stb.)
A szénhidrát nem az ördögtől való, főként ha reggeliként fogyasztasz el 1-1 péksütit, ennyi mozgás mellett simán belefér.
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!