Fogyókúra közben nem veszítitek el a célotokat?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor elkezdtem már fogyókúrázni, de valahogy ha már va eredménye akkor mindig abbahagyom, feladom. Nem azért mert nem birom tovább édességnélkül, hanem tiszta és világos érvekkel meggyőzöm magam h: "Ettől a 3 tábla csokitól semmi baj nem lesz". Nálatok nincs ilyen? És mit tesztek ellene?2010. júl. 30. 20:04
1/3 anonim válasza:
szia
Ez szerintem attól is függ hogy milyen akarat erőd van és mennyire vagy kitartó.
Ha pl édességet kívánok én megeszek 1-2kocka csokit vagy max egy túrórudit ezt természetesen nem este 8órakkor:D ha olyankor kívánok meg valamit iszok.
Én pl kitartó vagyok.arra gondolok hogy milyen jó lesz ha véknyabb,csinosabb leszek.
2/3 anonim válasza:
Nem is szabad megenni egyszerre 3 tábla csokit, még 1-et se! Engem erre tanítottak :D:D Amúgy én tényleg úgy gondolom, hogy mondjuk heti 1 túrórudi vagy gombóc fagyi simán belefér. Mert ha az ember nagyon megvonja magától, akkor egyszercsak elszakad a cérna és 3 tábla csoki lesz belőle meg bűntudat meg "elb*sztam"-érzés, ami fogyi feladásához vezet :S Szóval néha simán lehet enni édességet, de SOHA ne egyél meg 3 tábla csokit!!!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :-)
2010. júl. 31. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!