reggelire ettem egy banánt, és utána csak ittam. Mostmár teljes kiörlésű leveles tésztából készült "sütit" eszek, 3 szelet sonkával.
2010. júl. 30. 19:35
3/9 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is csinos vagy, és nagyon sokat fogytál!
Ha teltkarcsú modell szeretnél lenni, akkor ez tök jó. Ha viszont sikert szeretnél elérni minden téren, akkor még bizony 10-15 kilót le kellene nyomnod (szolid voltam)! Ráadásnak pedig sok-sok sport, és egészséges táplálkozás. Bizony meg is kell tartani a karcsú alakot, ez talán még nehezebb is mint fogyózni.
2010. júl. 30. 19:58
4/9 anonim válasza:
Hát ha teltkarcsú modell szeretnél lenni,akkor így jó....
Rendes modellnek viszont...nem csak alacsony vagy,de olyan 44 kiló körül kéne mozognia a súlyodnak.
2010. júl. 30. 21:45
5/9 timido válasza:
- 20 kiló és jó lesz.
Ha tökéletes alakot szeretnél. ha elfér rajtad némi zsír akkor 15 kg
2010. júl. 30. 22:05
6/9 anonim válasza:
164 centivel, felejtsd el a modellkedést. ahhoz amúgy is még sokat kellene, de ha jó csaj akarsz lenni, akkor már nem. ;)
2010. júl. 31. 13:45
7/9 anonim válasza:
sokat
2010. júl. 31. 13:59
8/9 anonim válasza:
Gratulálok , mert sokat fogytál eddig, de 164cm magassággal mindenképpen alacsony leszel modellnek. Ráadásul ahhoz még nagyon sokat kéne fogynod, mert a modellek nagyon vékonyak és szerintem ha valaki nem ilyen alkattal/génekkel születik akkor csak éhezéssel lehet elérni ezt a soványságot. Ne modell akarj lenni, hanem egy csinos normális testalkatú lány, ha sikerült ennyit fogynod már akkor biztosan elég kitartó vagy, inkább edzést javasolnék még.
2010. júl. 31. 16:42
9/9 A kérdező kommentje:
hát akkor a modellkedésről lemondok:D...nagyon max 62-65 kg szeretnék lenni. Túl vékony semmiképp... az nem tetszik. Köszönöm a válaszokat :);)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!