Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért fogytam ilyen keveset...

Miért fogytam ilyen keveset ebben a hónapban?

Figyelt kérdés

1-2kg ment csak le

pedig nem kevés a feleslegem

2010. júl. 29. 22:39
 1/8 bubuzéla ***** válasza:
Ez bőven elég, szerintem teljesn jó. Türelmesnek kell lenni. A hízás se egy hónapig tartott.
2010. júl. 29. 22:41
 2/8 A kérdező kommentje:
és az is normális hogy estére több kilóval is többet mutat a mérleg?mint amit reggel mértem
2010. júl. 29. 22:46
 3/8 anonim ***** válasza:
én reggel 65 kiló vagyok estére meg általában 68 :S
2010. júl. 29. 22:52
 4/8 anonim ***** válasza:
a szervezet egy nagy mérleg. legfeljebb annyivel lehetsz nehezebb este mint amennyit megettél. feltételezve hogy ugyan abban a ruhában méred magad. mellesleg teljesen felesleges napjában 2X mérni magad
2010. júl. 29. 22:52
 5/8 anonim ***** válasza:

ha pl. reggel méred magad hajts végre több mérést is a hitelesség kedvéért.

nekünk digitális mérlegünk van attol függően hogy hol állsz rá 0,2-0,3-es eltérést is mutat:D

2010. júl. 29. 22:55
 6/8 bubuzéla ***** válasza:

"és az is normális hogy estére több kilóval is többet mutat a mérleg?mint amit reggel mértem"

Heti 1* reggel éhgyomorra kell mérlegelni. Napi 2 mérlegelésnek semmi értelme.

2010. júl. 29. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:
biztos sokat ettél.
2010. júl. 30. 02:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Nagypapám állítólag 105 kilós volt, aztán 2 évnyi Aushitzból 35 kilósan jött vissza. Hát nem volt egészséges, de úgy 1 év alatt helyrejött és visszahízott megint 100 kilósra :)

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy bárki lefogyhat ha nem eszik, még ha a génjei miatt hízásra hajlamos, akkor is, csak hát aztán könnyen vissza is hízik ha nem vigyáz :)

2010. júl. 30. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!