Nehéz fizikai munkához ennyit enni rendben van, vagy többet/kevesebbet kellene?
Az 1400 kalória tuti nem oké egy 180 magas, fizikai munkát végző pasinak, én eszem ennyit 160 centis, 60 kilós nőként, ülő munkával.
Esetleg próbáld meg egy másik kalóriakalkulátorba beírkálni az adataidat, a kalóriabázis tuti elnéz valamit. Amit ott kiad napi kalóriakeretnek fogyáshoz, próbáld meg arra beállítani a kalóriabázisos keretedet, és akkor szerintem jó lesz.
Valamit nagyon félreírtál. Először is 1500kcal-nál kevesebbet férfiként nem ajánlott enni. Beírtam az adatokat, de ez csak úgy lehet, hogy az 1400-at te állítottad be. Azért írja, mert ezzel heti 1,5kg-os brutális koplalásba kezdtél!
Én úgy gondolom, hogy egy pár napos fürdőszoba bontásra nem érdemes nehéz fizikai munkát beállítni, de könnyűnek vettem. Így 3 000 az alapjárat kalóriád, amit érdemes 500-al csökkenteni, egy normális ütemű heti 0,5kg-os fogyással. Tehát 2 500 kcal, amivel számolnod kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!