Nem kovetek etrendet , probalok egeszsegesen etkezni, sokszor keveset enni es ezzel probalnek fogyni. Kb hajnali egy korul alszom el es 7-8kozott eszem utoljra, de ilyenkor ehen tudnek halni. Van hogy napkozben is ramtor csak ugy az ehseg. Mit ragcsaljak ilyenkor ? Amikor hivatalosan “nem szabadna “ enni.
(Ne ertsetek felre , nincs durva kajamegvonas ,kaloriakat se szamolok , csak probalok kicsit szigoritani a dolgon)
2020. máj. 13. 00:54
1/9 Horaires válasza:
7-8 körül akkor érdemes utoljára egyél, ha 9-10kor le is fekszel aludni. Normális, hogy ha 5-6 órán át nem eszel semmit, éhes vagy... lefekvés előtt 2-3 órával legalább egyél még valamit. Ha már sokszor keveset eszel, oszd be úgy, hogy jusson valami akkorra is. Ha pedig napközben is rádtör az éhség, akkor szerintem szigorúbb vagy mint gondolod, vagy kéne korrigálni a szénhidrát-protein-zsír arányon.
2020. máj. 13. 05:09
2/9 anonim válasza:
Akkor egyél amikor megéhezel. Minden evés előtt igyál meg egy pohár vizet.
Ha hajnalban alszol el, akkor told ki az étkezéseid közötti időt. Egyél 8 után is, semmi bajod nem lesz tőle, ne halj éhen attól csak jön a zabálás.
A hozzáértők valszeg nem javasolnák, de szerintem egy két alma ilyenkor nem a világvége.
Személy szerint én későn fekszem, későn kelek. Van, hogy délután 4-kor reggelizem, este 11 körül ebédelek és hajnali kettőkor eszem meg a vacsorámat. Nem híztam semennyit
2020. máj. 13. 05:14
3/9 anonim válasza:
Ha jól tudom este fehérjét érdemes enni. Tojás, túró, hús, hal zöldségek
2020. máj. 13. 05:23
4/9 A kérdező kommentje:
Ezek szerint felreertheto voltam. Mit egyek nasinak dieta alatt?
2020. máj. 13. 07:46
5/9 anonim válasza:
Igazából bármit ami belefér a napi kalóriakeretedbe
2020. máj. 13. 08:36
6/9 anonim válasza:
Ha nem tervezed meg az étrended, akkor a kimenetel kétséges. Ha úgy akarsz enni, hogy nem viszel be sok kalóriát, akkor zöldségeket javaslok, például sárgarépát, karalábét.
2020. máj. 13. 08:48
7/9 anonim válasza:
Itt nem a kajával van a baj szerintem, hanem az alvással! Nem tudom mennyire vagy képben a témában: ha nem alszol rendesen, hanem összevissza, éjjeli bagoly vagy, az nagyon hazavágja az étkezést, a szervezetet, egyúttal a diétát/életmódváltást stb., amit csinálsz. A biológiai óra nagyon alattomos jószág, nagyon meg tud zavarni, ha nem működteted rendesen! Próbálj meg időben lefeküdni, felkelni! Nem tudom mi az oka, hogy hajnalig kukorékolsz, de biztos, hogy nem normális!
2020. máj. 13. 09:45
8/9 anonim válasza:
Semmit. Inkább alakíts ki egy könnyen betartható étrendet. Akkor nem igazán tör rád az éhség.
2020. máj. 13. 11:19
9/9 anonim válasza:
Én répát szoktam mártogatni natúr joghurtba amit vagy egy kis paprika krémmel,vagy 2 3 gerezd fokhagymával ízesítek, nekem nagyon ízlik :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!