Ennyi mozgással mennyi idő alatt tudnék leadni 5-6 kilót? Lehet így egyáltalán fogyni?
Figyelt kérdés
Minden nap járok lovagolni, kb 1-2 órát, de ezen felül segítek a lovardában, amit lehet, így jóformán egész nap ide-oda mászkálok, futkározok. Viszont amikor hazaérek, annyira megéhezek, este 6-7 felé, hogy nem bírom ki evés nélkül, így megeszek egy tál főtt ételt (amit épp anyám főz) és a loviban még egy, maximum két szendvicset. A kérdés tehát az, hogy mivel tulajdonképp nem diétázom, viszont sokat mozgok, letudok-e fogyni és ha igen, kb mennyi idő alatt?2010. júl. 29. 12:58
1/4 anonim válasza:
A mozgás jó, viszont ha jól értem, akkor egész nap két szendvics, meg egy tányér főtt kaja a menüd. Az oké, hogy nem diétázol, de ez még diétának is rossz lenne. Egészségtelen és kevés is. Hol maradnak a friss zöldségek és gyümölcsök?
Hogy mennyi idő alatt tudsz lefogyni, azt nem lehet megmondani. Függ attól, hogy az 5 kiló az összes súlyfelesleged, vagy ennél több felesleg van rajtad, függ az alkatodtól, a kitartásodtól, szóval sok mindentől függ.
2/4 A kérdező kommentje:
Imádom őket, de rossz családi helyzet maitt sajnos nem tudok enni, csak nagyon-nagyn ritkán gyümit-zöldséget :(
Nincs rajtam sok felesleg, 178 cm vagyok és 62kg.
2010. júl. 29. 21:46
3/4 A kérdező kommentje:
Alkatra körte vagyok, kitartásom az megvan, meg ezt az életmódot nem fogom abbahagyni, akkor sem, ha már leadtam a súlyfeleslegem (maximum kicsit többet eszem, meg néha megengedek magamnak egy két édességet :)
2010. júl. 29. 21:48
4/4 anonim válasza:
Te nagyon jól csinálod. Ne is számolgass semmit. Ha éhes vagy, egyél nyugodtan. De dolgozd is le. Nem kell fogynod semmit. Sok sikert, és nyugodtságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!