Herbalife Formula 1 tapasztalatok? Be vált valakinek? Rossz tapasztalat esetleg?
"3 hónap alatt 2 kilócska ment le, és nem éreztem a változást a közérzetemben sem. Pedig Egészségesen étkeztem, mozogtam amikor tudtam. 5 kilótól szeretnék megszabadulni, nem olyan sok, még se megy hiába küzdök 3 hónapja."
Ez így nem jelent semmit konkrétan:
Mi szerinted az "egészséges" étkezés?
Mit jelent a "mozogtam, amikor tudtam!?
Ugyanis az állítólag egészséges étkezés (ami legalább évente egyszer változik, hogy éppen mit értenek alatta) nem feltétlen jelent kevés/kevesebb kalóriát, adott esetben éppen ellenkezöleg is lehet.
A mozgás - pontosabban sport meg rendszeres kell, hogy legyen és legalánn 40-60 perc egyfolytában akkoz, hogy bármit is számítson. Meg természetesen kellö energiafelhasználássál is kell járnia, ah "munkából hazasétálok", nem igazán ér sokat.
Az 5 kiló fölöslegedet három hónap alatt böven le lehetett volna adni jól megtervezett életmódváltással.
Persze az is kérdéses, hogy egyáltalán szükséges/értelmes-e fogynod, vagy csak téves elképzeléseid vannak magadról meg az ideális súlyodról.
Elsö lépésben javaslom a kaloriabazis.hu használatát, ahol ki tudud számolni a napi alap-kalóriakeretedet, illetve a fogyáshoz szükséges kcal-értéket.
Egy kis infó erről a cuccról:
ma 13:21-es: ha ezeket leírtad volna elöre, akkor nem kellett volna külön rákérdeznem. (A te esetedben nem volt jogos a feltevésem, de ha megnézed az itteni kérdéseket, elég sok olyan eset van, ahol igenis az lenne)
Viszont ha tényleg ennyire nem indul be a fogyás, akkor érdemes lenne egy kivizsgálást kérni, mert többféle oka lehet, a leggyakoribb a pajzsmirigy-probléma, de más is lehet.
A Herbalife mögött egy MLM rendszer van. Már innen gyanúsnak kell lennie, hiszen az MLM termékek az esetek nagy részében szarok, azért kell melléjük állítani a világ legdrágább marketing stratégiáját. Esetleg a cél maga az MLM piramis létrehozása, és kell valami minél olcsóbb, szar termék, amit szépen becsomagolnak és felhúzzák rá a piramist.
Nem rendelhetsz magadnak csak úgy, hanem kell egy coach melléd, aki ezt intézi. Mit csinál a coach azon kívül, hogy a saját előtte utána fotóival tömi az Instát? Téged cseszeget, hogy vegyél minél több terméket, hogy egyél salátát csirkével és mozogj hetente négyszer. Aztán ha felveted, hogy túl drága a termék, akkor közlik, hogy egy herbalife coach órabére 35 ezer forint (muhaha), ez van beépítve a termékek árába, csak azt ők jutalékként kapják vissza (aka MLM).
Csak az ezzel a bökkenő, hogy ha csirkét meg salátát eszel, mozogsz heti négyszer, akkor ígyis úgyis fogyni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!