Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Herbalife Formula 1 tapasztala...

Herbalife Formula 1 tapasztalatok? Be vált valakinek? Rossz tapasztalat esetleg?

Figyelt kérdés
Több ismerősöm is oda van érte, de nekem azért vannak kétségeim. Nagyon drága, kérdés h megéri-e?

2020. máj. 11. 09:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"3 hónap alatt 2 kilócska ment le, és nem éreztem a változást a közérzetemben sem. Pedig Egészségesen étkeztem, mozogtam amikor tudtam. 5 kilótól szeretnék megszabadulni, nem olyan sok, még se megy hiába küzdök 3 hónapja."

Ez így nem jelent semmit konkrétan:

Mi szerinted az "egészséges" étkezés?

Mit jelent a "mozogtam, amikor tudtam!?

Ugyanis az állítólag egészséges étkezés (ami legalább évente egyszer változik, hogy éppen mit értenek alatta) nem feltétlen jelent kevés/kevesebb kalóriát, adott esetben éppen ellenkezöleg is lehet.

A mozgás - pontosabban sport meg rendszeres kell, hogy legyen és legalánn 40-60 perc egyfolytában akkoz, hogy bármit is számítson. Meg természetesen kellö energiafelhasználássál is kell járnia, ah "munkából hazasétálok", nem igazán ér sokat.

Az 5 kiló fölöslegedet három hónap alatt böven le lehetett volna adni jól megtervezett életmódváltással.

Persze az is kérdéses, hogy egyáltalán szükséges/értelmes-e fogynod, vagy csak téves elképzeléseid vannak magadról meg az ideális súlyodról.

Elsö lépésben javaslom a kaloriabazis.hu használatát, ahol ki tudud számolni a napi alap-kalóriakeretedet, illetve a fogyáshoz szükséges kcal-értéket.

2020. máj. 11. 13:12
 12/17 A kérdező kommentje:
Azt értem egészséges étkezés alatt, hogy liszt és cukor mentesen eszek, sokszor keveset. 2 hónapig ebédre csak csirke barnarizs zöldségekkel, reggelire az ezeknek megfelelő szendvicset, vacsira meg kis sonka,zöldség, stb.. néha étkezések között gyümölcs. Kalóriaszámlálót is használtam, amit be is tartottam. Ill. a mozgás annyiban merült ki, hogy heti 3-4x a kertben személyi edző által összeírt gyakorlatokat végeztem+kardio. Szerintem ezeknek bőven elég kellett volna legyen, hogy az az 5 kiló le menjen. De még se történt meg. És igen kell fogynom, mivel 10 kilóval több vagyok hivatalosan mint amennyi a normális lenne a kalkulátorok szerint. És én sem érzem magam jól a bőrömben, néha terhesnek hisznek akkorára megnő a hasam. :D Valami nem oké azt tudom, mert ezeket a lépéseket követve le kellett volna mennie. És elég rossz érzés amikor mindent betartok, de semmi sikerélmény, semmi eredmény.
2020. máj. 11. 13:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Egy kis infó erről a cuccról:

[link]

2020. máj. 11. 16:01
 14/17 A kérdező kommentje:
Koszonom végre az értelmes kommententet! Ezek után tényleg elment tőle a kedvem. És végre nem az oltogatas ment. Koszonom mégegyszer innentől fel se merül a dolog! :)
2020. máj. 11. 19:17
 15/17 anonim ***** válasza:

ma 13:21-es: ha ezeket leírtad volna elöre, akkor nem kellett volna külön rákérdeznem. (A te esetedben nem volt jogos a feltevésem, de ha megnézed az itteni kérdéseket, elég sok olyan eset van, ahol igenis az lenne)

Viszont ha tényleg ennyire nem indul be a fogyás, akkor érdemes lenne egy kivizsgálást kérni, mert többféle oka lehet, a leggyakoribb a pajzsmirigy-probléma, de más is lehet.

2020. máj. 11. 19:21
 16/17 anonim ***** válasza:
82%

A Herbalife mögött egy MLM rendszer van. Már innen gyanúsnak kell lennie, hiszen az MLM termékek az esetek nagy részében szarok, azért kell melléjük állítani a világ legdrágább marketing stratégiáját. Esetleg a cél maga az MLM piramis létrehozása, és kell valami minél olcsóbb, szar termék, amit szépen becsomagolnak és felhúzzák rá a piramist.

Nem rendelhetsz magadnak csak úgy, hanem kell egy coach melléd, aki ezt intézi. Mit csinál a coach azon kívül, hogy a saját előtte utána fotóival tömi az Instát? Téged cseszeget, hogy vegyél minél több terméket, hogy egyél salátát csirkével és mozogj hetente négyszer. Aztán ha felveted, hogy túl drága a termék, akkor közlik, hogy egy herbalife coach órabére 35 ezer forint (muhaha), ez van beépítve a termékek árába, csak azt ők jutalékként kapják vissza (aka MLM).

Csak az ezzel a bökkenő, hogy ha csirkét meg salátát eszel, mozogsz heti négyszer, akkor ígyis úgyis fogyni fogsz.

2020. máj. 17. 11:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Sikerült azóta lefogyni azt az 5kg-ot?:)
2021. febr. 16. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!