Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mutat egyre többet a...

Miért mutat egyre többet a mérleg?

Figyelt kérdés

Észrevettem magamon a karantén ideje alatt főleg, hogy kicsit megszaladtak a kilók, nem fogyókúrázom, de odafigyelek, hogy ne zabáljak és nassoljak, mégis amióta nézem, inkább mutat többet mint kevesebbet.

Ma például ezt ettem:

reggel egy vékony szelet kolbászos kenyér paradicsommal

ebédre 2 szelet cordon bleu rizzsel és tartárral

uzsonnára egy tál málna, kakaó

vacsorára egy szelet sonkás kenyér retekkel, hagymával.

190 cm és jelenleg 100 kg vagyok

2020. máj. 10. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért, mert nem mozogsz, amit ettél az nem sok.
2020. máj. 10. 22:45
 2/5 A kérdező kommentje:
mennyit kellene mozogni és milyet?
2020. máj. 10. 23:39
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
" 2 szelet cordon bleu rizzsel és tartárral" -> ez simán lehet 1000 kalória is.
2020. máj. 10. 23:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#3-as nem olvasta el, hogy 190cm vagy.

Bármit, amit karanténban tudsz hetente 3-4 alkalommal. Otthoni edzés, futás, biciklizés. Eddig minden nap elmentél csináltad a dolgaidat, most meg semmit, akár a séta is megfelel, az is valami.

2020. máj. 11. 00:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kaja nem tűnik soknak egyáltalán.

Valószínűleg hiányzik a napi mozgás. Ha nem is sportoltál, de azért biztosan mászkáltál munkában, ügyeket intézni, vagy esetleg a munkád is fizikai, könnyű fizikai.

Sok otthon végezhető torna van, amihez nem kell semmilyen eszköz. Youtube-on is vannak videók. Én ott szoktam keresgélni.

Ha nem szoktál mozogni, akkor nagyon figyelj a fokozatosságra és arra, hogy szabályosan végezz minden gyakorlatot.

2020. máj. 11. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!