Miert van az hogy mi de ki mondja higy sovány vagyok de en megis kövernek latom magam?
Testképzavarba léptél. Teljesen jó a súlyod, egy grammot se kell már fogynod.
Szeresd magad. :)
#4-es ☺
Nem,nem fog leesni ☺ 7-8 éven keresztül 40kg túlsúlyom volt. 6 évvel ezelőtt lefogytam de a mai napig kövérnek látom magam ☺ Szégyellem a testem,takarom,nem húzok rövidnadrágot,testhezálló pólót/topot. 172cm és 50kg-val is kövérnek láttam magam. Azóta a súly valamelyest gyarapodott,mert az 50kg-val fájt feküdnöm is,fájtak a csontjaim.
És abban mi a mosoly tárgya, hogy még mindig kövérnek látod magad? Az agyadban vannak nagy problémák!
Sűrgősen menj el egy pszichológushoz!
Neked is azt tanácsolom, hogy szeresd magad. Írd be a YouTube-ba, hogy "szeretem magam" és amit felhoz, hallgasd meg!
Miért nem vagy arra büszke, hogy ennyit lefogytál? Más még erre se képes!
A pszichológus tényleg jót tenne neked.
Nincs szükségem pszichológusra. Amint látod jókedélyű vagyok. Van az,hogy kövérnek látom magam de ettől független szeretek élni,élvezem az életet,csodálom a környezetet,imádom ☺
Az,hogy a képzavarom miatt szégyellem és nem húzok rövidnadrágot,csak egy dolog. Ettől független egyáltalán nem érzem magam mentálisan betegnek. Ez a szeretem a testem mantra azért....Látom,hogy sok 16-20éves szereti a testét 120 kilósan sajtburgert falva a gyalogátkelőhelynél várakozva. Nem..ez a szeresd magad ,fogadd el magad duma egy butaság,miért kéne elfogadni pl.50 kg túlsúlyt? Nekem pl.miért kellene elfogadnom és szeretnem a minimális izomzattal rendelkező testem?! NEM. majd ha olyan lesz amit én elképzeltem,akkor zárul le ez a dolog .
Az egy eléggé komoly mentális probléma, ha 50 kg-san kövérnek látod magad ehhez a magassághoz! Nem veszed komolyan a dolgokat.
Aki kövérre zabálja magát, az pont, hogy nem szereti magát, különben nem okozna tudatosan kárt magának és testének.
Az a te bajod, hogy nem érted a dolgokat. F..ngod sincs az önszeretről, de hárítasz máris.
Azért szeresd magad, mert ez nagyon fontos az életben. Aki mindig veled van, az te saját magad! Minden egyes tettedért te vagy a felelős. A változás is könnyebben megy, ha nem utálod azt, aki visszanéz rád a tükörből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!