Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le szeretnék fogyni 6kg-ot!...

Le szeretnék fogyni 6kg-ot! Hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Szoktam futni esténként,de most már elég hideg van hozzá ezért itthon szoktam csinálni torna gyakorlatokat amiket tesi órán is csinálunk,de ez nem elég...mostanában ráadásul állandóan ehetnékem van,és nem tudom fékezni magam,pedig nyáron ment...:s

Most 168cm vagyok és 56kg...sokan mondják,hogy nem kéne fogynom de én így nem érzem jól magam,és szeretnék a lehető legtöbbet megtenni azért hogy 50kg lehessek!Mostanában magában iszom az 50%-os citrom levet és méregtelenítő teákat is iszom sőt még hashajtókat is szedek,tudom hogy ez nem egészséges,de diétás étrendeket meg hiába olvasgattam mert anyuék nem főznek nekem külön ilyeneket mivel hülyeségnek tartják,meg ők nem is akarnak ilyeneket enni,én meg még nem nagyon tudok főzni pedig már kéne mert 16 éves vagyok :p

de mivel anyukám is meg apukám is szakács nincs sok szükségem rá egyenlőre :D viszont pont ezért tudom nehezen fékezni magam ha valami finomat főznek :s

a válaszokat előre is köszönöm,remélem tudtok segíteni! :)

2008. nov. 23. 14:57
 1/1 anonim válasza:

Isten ments, hogy elkezdj fogyózni! Te ideális súllyal rendelkezel, semmi szükséged a fogyókúrára! De ha nekem nem hiszel, nézd meg ezt a linket, itt kiszámíthatod, mennyi az ideális testsúlyod, ami egyébként a kalkulátor szerint max 64,6 kg:

[link]

Egyébként az én lányom is pont 168 cm és 55 kg, és egy csepp háj sincs rajta, tökéletes az alakja, úgyhogy feltételezem, te is hasonló alkat lehetsz. :)

Üdv. Moncsi

2008. nov. 23. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!