Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ugye nem muszáj kardiózni,...

Ugye nem muszáj kardiózni, hogy fogyjak?

Figyelt kérdés
Kb. 8 kiló felesleg van rajtam, és naponta 1 órát saját testsúlyos edzéseket végzek, meg kalóriát számítok. Így is lemehet a fölös kiló, ugye, csak lassabban? Nagyon nem bírom az ugrabugrálást, befelé forduló térdem miatt gyakran fáj. Edzéskor nem fáj.
2020. ápr. 24. 07:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erdemes lenne kardiozni. Rajtam 1-2 kilo sulyfelesleg van, viszont azt erzem hogy a sok kardio jobban hasznal nekem (a sulyzos edzes pedig erosit) kettot egyutt csinalom. Taposo gepet probald ki, vagy lassu kocogast, elipszis trener
2020. ápr. 24. 07:29
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Ha csak zsírból szeretnél fogyni, nem pedig "mindegyhogyan, csak legyek x kiló", akkor kifejezetten nem is ajánlott a kardió erre a célre. Aerob edzés viszont igen: tempós séta, kori, bicikli, igazából bármi, ami nem terheli szét a szervezetedet, picit "unalmas" is akár, mégis mozgat. Persze, csak erősítő/súlyzós edzés mellett.
2020. ápr. 24. 08:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csak a zsírból szeretnék fogyni, izomból semmiképp.
2020. ápr. 24. 08:46
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Akkor viszont mindenkepp szukseged lesz ra- 30 perctol indul be kb a zsiregetes. Szoval ha a lassu kocogas (gyors seta) eseteben minimum 30 percig csinald- es ha heti 2 szer megcsinalod legalabb a sulyzos edzesek mellett- bomba leszel! 😊
2020. ápr. 24. 08:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha fogymi szeretnél, akkor első sorban az étrend a fontos, a mozgás bármi lehet, amit szívesen csinálsz.
2020. ápr. 24. 09:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó étrend és erőedzés kombináció teljesen jó, nem szükséges kardió.
2020. ápr. 24. 09:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ellipszis trénert használok, mert nekem is gond van a térdeimmel. De én mondjuk szeretem a kardio edzést. Ha nem szereted, ne csináld. Fogyni az étrendtől fogysz, formásodni meg az edzéstől formásodsz. A karido csak felgyorsítja a folyamatot és állóképességet ad.
2020. ápr. 24. 10:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ugrabugra. Gyors séta vagy elipszis tökéletes
2020. ápr. 24. 12:14
 9/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ellipszis trénerre most nincsen pénzem, és szobabiciklim sincs. Találtam egy olyan kardió edzést, ami térdkímélő, de csak 20 perces, az is jó vajon? Péntek Enikő, ismeri valaki?
2020. ápr. 25. 17:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Norbi Karate fit edzése nagyon jó. Utálom a pasit, de az egy nagyon jól összeállított edzés.
2020. ápr. 25. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!