Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlatokkal (ne...

Milyen gyakorlatokkal (ne kardio) lehet fogyni hastájékről, és csípő környékről leghatásosabban eltüntetni a zsírpárnákat?

Figyelt kérdés
2008. nov. 22. 20:24
1 2
 11/15 anonim válasza:
0%

azért vagyok az a bizonyos body builder fun mert amit ott látsz dolgok azokat olyan emberek irták akik 15 ée foglalkoznak testépítéssel és mivel a versenyek előtt a szálkásításkor zsirleadástörténik igy ők tudják mi hogy van

amugy azt elmondanám az emberekek aki egy héten 1kg-nál többet fogy le azt már nem zsirbol hanem izombol (észrevennék ha nem lene 15cm zsir rajtuk, és igy azt hiszik hogy hude lefogytak és közben csak izmot bontottak, ja meg ezek a nagyfogyasztószerek csak vizethajtanak mivel a tested 80%-a víz igy pár

2008. nov. 24. 19:05
 12/15 anonim válasza:
28%

Én a callanetics tornára esküszöm.Semmi baj a lábammal,a karommal,a fenekemmel,én csak hasra,csípőre meg kicsit a hátamra hízok.www.callanetics.hu

Nagyon ajánlom,szerintem ez a legtökéletesebb.Ha csak a csípő,a derék és a hasizomgyakorlatokat csinálod,olyan leszel,amilyen lenni akarsz.Persze ha hasra hízós vagy kicsit több kitartásra van szükséged,de az eredményért megéri.Sok sikert

2008. nov. 25. 09:51
 13/15 A kérdező kommentje:
És azt hogyan kell csinálni? mert a honlap nem ír róla:D
2008. nov. 25. 20:52
 14/15 anonim válasza:
Ezek nagyon összetett gyakorlatok,így leírni elég nehéz lenne...Szerintem érdemes megvenni az alap dvd-t,vagy letölteni a netről.
2008. nov. 26. 18:50
 15/15 anonim válasza:

callenetics télleg nagyon jó és apró künnyű mozdulatokból áll terhesek öregek mindenii csinálhatja korhatár nélkül

csak sajne nem tudom honnan kell lletölteni vagy megevnni

2011. aug. 25. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!